„Un an bun pentru că am putut continua proiectele demarate anterior“ – Adrian Stoicu, Bozovici

a

Una peste alta, anul pe care tocmai l-am încheiat a fost unul bun este de părere edilul comunei Bozovici, Adrian Stoicu și asta pentru că a reușit să continue proiectele de dezvoltare a comunei începute în anii anteriori. Cât privește dorințele edilului pentru noul an, Adrian Stoicu a declarat pentru Reper 24:

Sperăm să le ducem mai departe, să fim sănătoși și să ducem cât avem de dus, mai sperăm ca pandemia să nu accentueze criza care se întrevede la orizont, să trecem cu bine peste ea, să fie un an mai liber să ne putem mișca în voie, fără restricții, fără pandemie. E greu să spun care sunt așteptările din punct de vedere profesional, administrativ, având în vedere componența Guvernului. Sperăm să aibă decență să nu mai împartă banii pe criterii politice ci strict pentru oameni și pentru nevoile comunităților. Trebuie să se gândească la faptul că fiecare comunitate are nevoie de continuarea proiectelor începute, de dezvoltare“.

Și pentru că am amintit de dezvoltare, am bucuria să vă spun că din acest an la spitalul din Bozovici avem un medic nou, un sirian care a făcut școala în România, care a ajuns pe meleagurile noastre și sper să îl putem angaja ca medic internist la unitatea noastră sanitară, de care beneficiază locuitorii întregii Văi a Almăjului“ – a mai precizat edilul comunei Bozovici, Adrian Stoicu.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei