Un birou întreg al Primăriei Reșița se mută miercuri la Timișoara! Nelu Popa vrea blocuri multicolore!

modelmic+editorial

Întregul birou de proiecte din cadrul Primăriei Reșița se va muta miercuri, pentru o zi, la Timișoara, acolo unde noul primar al municipiului va încerca să prioritizeze proiectele împreună cu ADR Vest pentru ca Reșița să se pună pe picioare în doi timpi și trei mișcări.

Planurile sunt mari, primarul Popa  promițându-le reșițenilor lucruri mărețe chiar înainte de a fi numit oficial în funcție, lucru care se va întâmpla marți.

Primul proiect măreț pe care noul edil îl are pe lista de urgență este anveloparea blocurilor. Și nu este vorba despre orice anvelopare, ci de una cu două variante de preț, pentru ca reșițenii să aleagă singuri nivelul la care această investiție să se realizeze.

Mai mult, Nelu Popa va încerca și organizarea unui concurs național de cromatică de culori prin care blocurile din Govândari să fie reabilitate potrivit unei palete de culori bine pusă la punct.

„Am vorbit cu Sorin Maxim de la ADR Vest, l-am rugat să avem o întâlnire acolo și mi-a propus să facem acest lucru miercuri. Vom merge cu șeful biroului de proiecte, vom lua toată echipa și ne vom prezenta la Timișoara să stăm de vorbă să vedem cum vom putea prioritiza proiectele. În primul rând mă gândesc la anveloparea blocurilor. Trasmit reșițenilor să încerce, administratorilor mai ales, să adune cât mai repede semnături, să aibă încredere în mine pentru  că prețurile nu sunt așa cum se vehiculau, între 400 și 700 de euro, vom încerca să facem două paliere de preț, unele minimale doar cu schimbat geamuri și acoperiș, și doar opțional vom face altele pentru cine vrea ceva mai amplu. Vreau să facem acest lucru foarte rapid și vom organiza un concurs la nivel național de cromatică, astfel încât să schimbăm repede fața Govândariului”, explică noul primar reșițean.

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

8 Comentarii

 1. Ana Pauker

  Asta-i prost rau….!!! Tati lasa naibii injuratu militienilor si mai pune mana de mai citeste ceva…macar asa sa sti ce se intampla in jurul tau!! In ritmul asta la urmatoarele alegeri…o sa ai mai putine voturi ca spataru in 2008..!!

 2. GGii

  Sunt Resitean si l-am votat pe Popa, dar am o intrebare: Ce are Primaria cu blocurile care sunt private?
  Cu cat le creste pretul apartamentelor in cazul vanzarii acelor privati la care primaria le anvelopeaza blocul.
  Ok sa fie orasul frumos, dar de ce sa cheltuie primaria bani publici, resurse umane publice, pentru beneficiul unor persoane private, proprietare ale acelor blocuri?
  Oare cel care sta in Stavila la casa, sau in Lunca in bloc cu 4 etaje de pe Zadei (nu la bulevard) este incantat daca plateste din banii lui anveloparea blocurilor unor privati? Chiar daca este doar o cota parte.
  Eu nu sunt.

 3. Ioana

  Fraților daca omul face de ce face daca nu face de ce nu face .Nici nu e pus in funcția de primar si deja comentează toți pe la toate rețelele de socializare Pana acum a văzut ce s a făcut .Lasati l in pace sa vedem daca mișca ceva si după aia comentați .Mai rău ca țațele de la radio Sant

  1. GGii

   Poate tie iti convine.
   Dar eu nu sunt de acord sa se duca bani de la buget pentru interes privat.
   Faptul ca vrea sa faca ceva este laudabil. dar sa faca pentru intreaga comunitate nu doar pentru cateva blocuri.
   Singurul beneficiu al comunitatii va fi aspectul mult mai placut al orasului.

 4. gicutza

  Din cate mai stiu si eu adr-ul se ocupa in primul rand de evaluarea proiectelor….nu inteleg cum ar putea ei sa ajute la prioritizare…WTF..asta face ceva numai ca sa nu zica nimeni ca nu a facut…! Imi aminteste de aia cara la lucrarea de control, desi erau pe langa subiect, scriau ceva ca sa nu predea foia goala!!

 5. ionescu rotis

  mai fratilor….asta nu e trafic de influenta???? …de ce nu s-au dus toate primariile la ADR?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei