Al patrulea caz de coronavirus, confirmat în România! Este vorba de un bărbat din Timișoara

 

coronavirus

Al patrulea caz de infecție cu coronavirus din România a fost confirmat astăzi la Timișoara. Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, care a călătorit în același avion cu femeia din Timișoara diagnosticată săptămâna trecută cu infecție cu coronavirus. Avionul efectua o cursă care se întorcea din Italia.

Bărbatul a călătorit cu femeia de 38 de ani în același avion, în partea dreaptă a acesteia, în data de 20 februarie 2020, cu o cursă care se întorcea din Italia”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Bărbatul, considerat contact direct, s-a aflat în autoizolare la domiciliu împreună cu familia, rezultatele primei probe recoltate la începutul perioadei de autoizolare fiind negative. De abia rezultatul probei recoltate în ziua de ieri (în cea de-a 12-a zi de la contactul cu femeia de 38 de ani) a ieşit pozitiv la infecţia cu coronavirus COVID-19.

Conform autorităților, bărbatul este asimptomatic și va fi transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara.

În curtea în care locuiește bărbatul mai trăiesc alte 2 familii față de care se vor lua măsurile de autoizolare.

Anterior, alte trei persoane din România au fost diagnosticate cu COVID-19, dintre care un bărbat din Gorj a fost declarat vindecat după ce testele realizate conform procedurilor medicale au fost negative. Celelalte două persoane purtătoare ale virusului COVID-19, o femeie de 38 de ani din Timișoara și un bărbat în vârstă de 45 de ani din Maramureș, sunt internate în unități spitalicești din Timișoara și Cluj-Napoca și și sunt în stare stabilă.
Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, care a călătorit în același avion cu femeia din Timișoara … De abia rezultatul probei recoltate în ziua de ieri (în cea de-a 12-a zi de la contactul cu femeia de 38 de ani) a ieşit pozitiv la infecţia cu coronavirus COVID-19.”

    Adică a avut contact în avion cu femeia … şi incubaţie de 12 zile.
    Aviz amatorilor de contacte cu femei în avion! :)

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei