Trafic infernal în vama Nădlac, la ieșirea din țară!

nadlac

Peste 2 kilometri de autoturisme ce așteaptă să iasă din țară sunt blocate în vama Nădlac. Procedura schimbată, dar și faptul că mulți români se întorc la muncă pe bătrânul continent fac, ca în această perioadă, să se creeze cozi interminabile pe sensul de ieșire din țară.

Coadă de autoturisme la ieșirea din țară în vama Nădlac. Pe mai bine de 2 kilometri, românilor ce se întorc la muncă în străinătate le sunt puse la încercare răbdarea și nervii. Dacă luăm în calcul faptul că mulți dintre bugetari au în această perioadă un weekend prelungit și, probabil, mulți au ales să și-l petreacă în Ungaria, cei care au ales ca astăzi să treacă granițele țării prin punctul de trecere al frontierei din vama Nădlac vor avea câteva ore de așteptare. Totodată, traficul de la trecerea prin punctele de frontieră a fost schimbat de anul trecut, timpii de trecerea a frontierei crescând semnificativ.

coada auto vama nadlac

La toate acestea se mai adaugă și românii care au ales să-și petreacă concediul de odihnă, în această perioadă, în destinații exotice de pe bătrânul continent.

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei