Toate firmele care vând substanțe sau execută servicii de deratizare vor fi verificate!

deratizare

Decizia aparține ministrului de Interne, Marcel Vela, care a cerut să se ia măsuri în urma cazului de la Timișoara. Ministrul a dispus ca toate societățile comerciale care dețin sau vând substanțe chimice folosite pentru deratizare să fie verificate. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

În ceea ce privește situația tragică înregistrată zilele trecute la Timișoara, ministrul Ion Marcel Vela a dat dispoziție să se verifice toate societățile comerciale care dețin sau comercializează substanțe și produse chimice folosite pentru serviciile de deratizare”, a anunțat la sediul MAI, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-șef de poliție Monica Dajbog, într-o declarație de presă.

În urma unei acțiuni de deratizare, realizată de o firmă privată, în două blocuri din Timișoara, doi copii și mama unuia dintre ei și-au pierdut viața. Patronul firmei care a făcut deratizările folosind substanțe periculoase a fost arestat pentru 30 de zile.

foto: firmaderatizare.ro

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei