Tentativa de crimă se pedepsește indiferent de vârstă

a
Procurorii Tribunalului Caraș Severin au finalizat rechizitoriul și l-au trimis în instanță pentru soluționare, în cazul unei tentative de crimă, petrecută la jumătatea lunii trecute.
În comunicatul remis presei se precizează: „Prin rechizitoriul nr 146/P/2020 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, minorul S.C.N. A fost trimis în judecată pentru infracțiunea de tentativă de omor, constând în aceea că, în noaptea de 15/16 februarie 2020, prin folosirea unui obiect contondent, pe fondul unui conflict anterior cu persoana vătămată, P.A.G., a lovit-o pe aceasta în zona cutiei toracice, a capului, precum și în alte zone ale corpului, în curtea barului I.V. Din localitatea Fizeș, persoana vătămată pierzându-și cunoștința, fiind lăsat la locul agresiunii, fiindu-i provocate leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare un număr de 45-50 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea vieții în primejdie, autorul părăsind locul faptei către domiciliu.
Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal care nu înfrânge principiul prezumției de nevinovăție“.
Urmează ca instanța să stabilească primul termen pentru judecarea acestui caz.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  “Tentativa de crimă se pedepsește indiferent de vârstă”

  Aha … indiferent de vârstă
  Dar în cazul poliţiştilor care au pătruns în spital (în SJU-Reşiţa) şi au constrâns un adolescent (căzut cu motocicleta, Alex) să sufle în etilotester, deşi acesta era rănit şi avea o coastă ruptă (care i-a perforat plămânul) – nu este tentativă de crimă? :(
  Deşi este oprit a se întrebuinţa … mijloace de constrângere … îndemnuri în scopul de a se obţine probe (101.1 – principiul loaialităţii).

  1. Lucian

   Nu, nu este tentativa de crima.Aceste gunoaie ale societatii care provoaca accidente nu merita decit inchisoare.Sa presupunem ca in locul unde a cazut Alex statea o femeie cu un copil.Ce dracu crezi ca se intimpla…

 2. maradona

  Atentie pentru zero…!, de fapt daca esti zero …….nu mai contezi,….locul accidentului nu este pe drum public, …deci nu este accident ,…..este moarte violenta,…..mai informeaza-te,…..eventual citeste……!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei