Tânără din Caraș-Severin, racolată pentru prostituție de un polițist care deținea patru bordeluri!

racolata

După aproape trei luni de cercetări, polițistul cu patru bordeluri a fost trimis în judecată de procurori. Arestarea agentului șef adjunct Claudiu Leontin Delie din Deva a scos la iveală o rețea de prostituție care funcționa de ani buni și din care făcea parte și patronul unei firme din Caraș-Severin.

Timp de patru ani, polițistul a coordonat o rețea de prostituție din care și-a cumpărat cinci case, patru dintre ele folosindu-le ca bordeluri.

Fetele erau racolate prin metoda „Loverboy”. Adică se îndrăgosteau de el și bărbatul le punea să se prostitueze, apoi împărțeau profitul. Trei dintre fete erau din  județele Hunedoara, Alba și Caraș Severin. Printre clienți se aflau chiar și colegi de-ai polițistului.

Claudiu Leontin Delie a fost „filat” de ofițerii de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) timp de un an de zile.

Ofițerii Direcției generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Hunedoara au finalizat cercetările iar, la data de 27.05.2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara a emis rechizitoriul dispunând trimiterea în judecată a trei inculpaţi, din care doi agenţi de poliţie din cadrul I.P.J. Hunedoara, pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism și abuz în serviciu.

În fapt, în cursul anului 2019, ofițerii S.J.A. Hunedoara au fost delegați de unitatea de parchet să efectueze cercetări cu privire la suspiciuni de săvârșire a unor infracțiuni de proxenetism de către un agent de poliție din cadrul Poliției Municipiului Deva.

Din cercetări s-a stabilit că acesta, beneficiind de sprijinul unor persoane fără calitate specială și utilizând metoda ,,loverboy’’, a racolat mai multe tinere pe care, ulterior, le-a determinat să se prostitueze.

Totodată, în luna decembrie 2019, agentul de poliție a intervenit pe lângă un coleg polițist, pentru ca acesta să nu aplice o sancțiune contravențională unui cunoscut depistat încalcând reglementări rutiere.

În cauză s-au efectuat 7 percheziții domiciliare și la sediile unor societăți comerciale pentru alcătuirea probatoriului, cu sprijinul S.J.A. Alba şi S.J.A. Caraş-Severin, în urma cărora reprezentantul legal al unei societăţi comerciale din judeţul Caraş-Severin a fost, de asemenea, trimis în judecată sub aspectul comiterii infracţiunii de proxenetism.

Pe toată durata urmăririi penale, față de polițistul suspect de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism a fost luată, de către instanţa de judecată măsura arestării preventive pentru 30 de zile şi apoi, măsura arestului la domiciliu.

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Hunedoara au desfășurat acte de urmărire penală, în baza ordonanțelor de delegare emise de procurorul de caz, cu sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale  – Serviciul Operaţiuni Speciale Hunedoara, Inspectoratului Județean de Jandarmi ,,Decebal’’ Hunedoara şi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova”, precizează DGA, într-un comunicat emis de Biroul de Informații și Relații Publice.

foto: Banatul Azi

Elena FRANȚ

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  “de patru ani, polițistul a coordonat o rețea de prostituție din care și-a cumpărat cinci case … Printre clienți se aflau chiar și colegi de-ai polițistului.”

  Tipic.
  Exact de când şi tăiţelu’ şi-a “promovat” poliţiştii pe criterii de “abdomene şi flotări” …
  Coincidenţă? :)

 2. Lacucaracea

  Gândiți-vă și puneți-vă ,, problema ” logic și corect ( coerent ) : dacă asemenea gunoaie ale societății ( mă refer inclusiv și cu precădere la statutul social,grad și funcție ) sânt capabile să facă așa ceva…de ce pot fi capabili cei în grad și funcție mai mare ( mai multă ,, așa zisă putere ” conferită prin folosirea abuzivă / nelegala respectiv sub ,, acoperirea ” / protecția acestora ? Inclusiv ,, colegii lui ” trebuiesc puși sub acuzație penală,întrucât este,, greu de crezut” doar citind articolul, faptul că aceștia nu știau ce făcea (ce făcea în realitate) proxenetul ăsta ( art. 210 C. P.). Nu puțini dintre ei erau și sânt direct implicați, responsabili și vinovați…

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei