Ştrandul din Caransebeş îşi va deschide porţile la jumătatea acestei luni

strand-caransebes

În ultima şedinţă a Consiliului Local Caransebeş, cea din data de 30 iunie, proiectul de hotărâre privind modificarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Bazei de Agrement, respectiv ştrandul, a fost respins, ca urmare a faptului că grupul social-democrat s-a abţinut de la vot. Obiecţiile aleşilor PSD au vizat însă şi o serie de cheltuieli făcute la acest obiectiv, cu care ei nu au fost de acord. Cu toate acestea, după şedinţă, primarul Felix Borcean a dat asigurări că lucrările de reabilitare vor continua.

„Vom face în aşa fel încât să putem inaugura acest ştrand într-o formă nouă, în data de 15 iulie, sau în jurul acestei date, fiindcă nu vreau să avansez o zi foarte exactă, pentru că, întotdeauna, în construcţii nu te poţi baza pe promisiunile celui care execută lucrările. Sperăm, aşadar, că jumătatea lunii iulie va fi perioada în care se va deschide ştrandul. Este un eveniment aşteptat de cetăţeni şi, ca orice lucru pe care caransebeşenii îl aşteaptă, văd că trezeşte în rândul consilierilor PSD împotrivire”, a declarat Felix Borcean.

Cosmin VLAD

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pingback: Se deschide un ștrand mult așteptat de bănățeni! Când vor putea face prima baie?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei