Stradă blocată la Ilidia, lucrări lăsate de izbeliște, cetățeni disperați!

 

1

Oamenii din județ ne solicită sprijinul pentru deblocarea diferitelor situații pe care le întâmpină și unde autoritățile par că sunt depășite atunci când vine vorba de soluționarea acestora.

Este și cazul mai multor cetățeni din Ilidia, acolo unde, pe o stradă pe care ar fi trebuit să fie introdusă rețeaua de alimentare cu apă, lucrările au fost abandonate de constructor. Pur și simplu, după ce au făcut un șanț pe mijlocul străzii (vezi foto) și au scos pământul, lucrătorii au retras utilajele și duși au fost.

Cetățenii s-au văzut în situația de a nu putea scoate mașinile din curți, de a nu-și putea aduce cele de trebuință în gospodărie. Ce să mai spunem dacă, Doamne ferește, unul dintre acești oameni, plătitori de impozite și CAS ar avea nevoie urgentă de o ambulanță! Pe unde ar intra acest autovehicul, dacă strada, și la o intrare și la cealaltă este blocată de mormanul de pământ?

Am încercat să contactam primăria, pe domnul primar Cătălin Golu, cel care deși citește mesajele noastre în care i-am explicat situația, nu a binevoit să ne răspundă. Nici la apeluri, nici la mesaje. Să înțelegem că situația cu care se confruntă cetățenii de la Ilidia, de mai multe săptămâni, nu e de interes pentru edil sau conducătorul UAT Ciclova Română nu are un răspuns la cele enunțate?

Noi așteptăm în continuare un punct de vedere al autorității care a eliberat autorizație pentru aceste lucrări și care astăzi bat pasul pe loc la Ilidia. Oamenii nu pot fi lăsați de izbeliște, stimate domnule primar, iar noi suntem datori să punem întrebări și să aflăm unde s-a produs problema legată de întreruperea lucrărilor de execuție în cadrul proiectului de alimentare cu apă curentă de la Ilidia.

 

191f0832-f099-4eb4-ba0d-bdbb9aa75684

4af743be-f586-484f-a4cb-808233038861

1d6ef4c1-267c-4fc4-9408-f563df3dc0b2

 

99249f1c-9c03-4e8c-b9e5-57206efbcc60

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. zero

   “Stradă blocată la Ilidia, lucrări lăsate de izbeliște, cetățeni disperați!”

   Stimată doamnă, nu se scrie despre “drum” ci despre “stradă blocată”!
   Vă rog să nu alteraţi exactitatea textului original!
   Doar în ultima poză se văd ceva urme de drum (public?) la care lipseşte intervenţia Poliţiei Rutiere în favoarea dreptului (constituţional) de liberă circulaţie.
   Şi da, nu se prea vede nici “șanț pe mijlocul străzii” (ci lateral acesteia).
   Deci, elicopterul, vela şi dunga … reprezintă soluţia problemei sesizate.
   Uraaa!

 1. Gheorghe din Oravita

  Nu va necajiti.Fara Puiu,,is ca puii fara closca”Acelasi lucru este si in CiclovaROMANA

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei