Strada Ardealului din Caransebeș cu canalizare și astfalt nou

a1

Reprezentanții societății Hidroconstrucția SA au ajuns la un acord cu Primăria municipiului Caransebeș în problema refacerii carosabilului pe strada Ardealului din municipiu.

Hidroconstrucția este societatea care execută lucrările de canalizare pe acea stradă cu trafic intens din oraș, într-un proiect derulat prin societatea Aquacaraș – a declarat pentru Reper 24, primarul orașului, Felix Borcean. Conform contractului încheiat cu operatorul de apă și canal din Caraș-Severin, constructorul are obligația ca la încheierea lucrărilor, după efectuarea probelor și recepția lucrării în sine, să readucă carosabilul la starea inițială, Asta ar însemna ca ei să asfalteze o bucată de drum, iar noi să venim după ei să să turnăm un alt strat de asfalt în completare“.

Am convenit săptămâna trecută în cadrul unor discuții și am parafat ieri, ca să găsim o firmă terță, specializată în asfaltări care să refacă întregul tronson dintr-o singură turnare, urmând ca noi și Hidroconstrucția SA să suportăm fiecare partea noastră de contribuție. Vom avea în acest fel o stradă asfaltată în condiții decente, cu un cost mai mic pentru bugetul primăriei“, a mai precizat primarul Caransebeșului, Felix Borcean.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei