Stânga unită candidează împotriva actualului primar, cu senatorul Ionuț Chisăliță!

pro

În Caraș-Severin forțele de stânga formate din PSD, PRO România, ALDE, îl vor susține în alegerile locale pe actualul senator Ionuț Narcis Chisăliță în lupta pentru fotoliul Primăriei Reșița.

În exclusivitate pentru Reper24, deputatul Ion Mocioalcă, președintele filialei Caraș-Severin și secretar general al organizatiei Pro România a declarat: „Sunt bucuros că alianța care este făcută pentru cărășeni și doar pentru interesul lor are acum patru membri: PSD, PRO România, ALDE, PNȚCD și pe această cale îl salut pe Dan Sârbu și îi spun „bun venit în alianță!”.

De asemenea, mă bucur pentru decizia alianței de a scoate un candidat comun la Reșița în persoana senatorului Ionuț Chisăliță care este un produs al tineretului PSD și cu care am lucrat o lungă perioadă de timp, atunci când conduceam PSD Caraș-Severin. Prin asta încercăm să coagulăm nu numai voturile de pe stânga politică a municipiului, dar și întreaga opoziție pe care o are actuala conducere a Primăriei Reșița”.

Secretarul general PRO România, Ion Mocioalcă are rezerve în privința susținerii candidatului independent la Primăria Municipiului Caransebeș, Felix Borcean, de către PSD!

Faptul că la Caransebeș PSD a decis să susțină un independent (Felix Borcean), mă face să mă gândesc de două ori atunci când voi stabili strategie de campanie a PRO România în al doilea municipiu al județului.

Un lucru îmbucurător este faptul că vom face alianță în aproape 50 de localități ale județului, ceea ce mă face să afirm că munca noastră de a coagula mai multe forțe politice spre binele locuitorilor din Caraș-Severin va fi încununată de succes”, a mai declarat Ion Mocioalcă.

Dan Sârbu filialei județene a PNȚCD a făcut precizarea că Alianța din care face parte este doar pentru susținerea unui candidat comun la șefia Consiliului Județean și liste comune pentru aceeași instituție. „La primăria Reșița precum și pentru Consiliul Local Reșița avem candidatul nostru, pe care îl vom anunța cât de curând. De asemenea avem liste proprii și candidați ai Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat în peste 50 de localități din Caraș Severin“ – a mai precizat Dan Sârbu.

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

12 Comentarii

 1. Toader

  *Coagulează,coagulează*,Mocio faci pe doctul?Se vede clar că nu aveţi pe cine pune să *tropăie* contra lui Popa şi când veţi fi zdrobiţi la vot,veţi avea pretextul că *atât aţi putut alerga * în urma lui Tăieţelu!! Aşa i-a spus şi şoricelul elefantului * Bine,bine ,dar eu am fost şi..bolnav*

 2. Adire

  Ciuma rosie se aduna pt a zapaci electoratul . Pe cine vreti sa mai pacaliti voi, ticalosilor?

 3. nelly

  Iuliu Maniu,Coposu,Ratiu,Campianu, unii dintre liderii P.N.T se intorc in mormant cand vad ca unul ca Sarbu Dan a dat mana cu comunistii de la PSD. Pai cati mai sunteti in PNT?

 4. Biby

  Bataie de joc, Chisalita – Pacalici, Fraierul Sef….ba pe altul nu ati gasit, va spalati pe maine iudelor!

 5. tempor1k

  O uniune ca soluție de moment în fața atacului „liberalo-usr-ista” bișnițăresc (buziness), noțiune și formă corespunzătoare direcției și actelor intreprinse șmecherește de actualul obor politic ce ține frîiele eco-pol de innavuțire personala și de grup sub forme „legale”.
  Succes acestei uniuni, dar mare atenție, adresata lor, la calea pe care o vor urma!

 6. Elena

  Halal alianță !?!? PNTCD aliat cu PSD ? Coposu nu are liniște, se răsucește în locul lui de veci ! Mi-e rușine cu așa o clasă politică, în lupta pentru ciolan, nu mai există doctrină, principii, bun simț nimic !

 7. zero

  “Stânga unită candidează împotriva actualului primar …”

  Foarte bine!
  Ciocoiul (“panaramă”) parvenit din Nădrag (o avenitură) trebuie să dispară cu tot cu lăcomia lui de arginţi, cu taxele majorate şi cu dispreţul afişat în bătaie de joc faţă de toţi ceilalţi.
  Faţă de toţi cei cu care nu este în interese de … “tăiţei”.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei