Șoferii cărășeni, din nou amendați! Peste 400 de sancțiuni, aplicate în doar trei zile!

modelmic

Polițiștii cărășeni au aplicat din nou sute de amenzi contravenționale șoferilor indisciplinați. Ca la fiecare final de săptămână, și zilele trecute poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Deși aceste controale au devenit practic o rutină, conducătorii auto au picat din nou în plasa oamenilor legii, fiind aplicare peste 400 de sancțiuni în valoare de peste 100.000 de lei. 

 „Astfel, poliţiştii au întocmit  dosare penale şi au aplicat 403 sancţiuni contravenţionale în valoare de 106.850 de lei, dintre care 244 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 21 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi conducerea sub influenţa alcoolului .

De asemenea, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

Acțiunile polițiștilor continuă și în această săptămână.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei