Sesiune foto la Mall-ul din Caransebeș, cu modelul Otilia Ciosa, una dintre cele mai frumoase românce!

 

modelmic

Ultima săptămână a lui Brumar a început promițător la centrul comercial Euro Shopping Mall din Caransebeș, care s-a pregătit să-și întâmpine clienții în straiele sărbătorilor de iarnă. Vine vremea sărbătorilor, a familiei, a clipelor tihnite trăite alături de cei dragi, iar acest spirit al sărbătorilor este marcat așa cum se cuvine la mall-ul din centrul municipiului de pe Timiș și Sebeș.

Așa cum anunța pe pagina de socializare Euro Shopping Mall, o ședință foto, în care personajul principal al fost una din protagonistele Next Top Model și fostă Miss Timișoara, Otilia Ciosa, a reușit să încălzească atmosfera în centrul comercial caransebeșean, după cum a surprins în imagini și Reper 24.

Euro Shopping Mall din Caransebeș a amenajat un decor desprins parcă din poveştile frumoase de iarnă cu brăduţi ninși, globuri albe, reni şi bineînţeles Moş Crăciun, spațiul devenind la fiecare etaj locul unde vă puteți imortaliza alături de copii, părinţi, bunici, de prieteni sau de iubiţi.

Crăciunul este cea mai prețuită perioadă a anului, un timp al reîntâlnirilor și al cadourilor făcute cu drag și din suflet, de aceea Euro Shopping Mall va fi, cu siguranță, unul din cele mai călcate locuri din Banatul de Munte în această perioadă frumoasă a anului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157676105009068″]

Şi ce poate fi mai frumos decât un cadou care înveşniceşte aceste momente speciale?

Fie că este primul Crăciun alături de întâiul copil, fie că este începutul unei frumoase povești de dragoste, fie că vrei să oferi o amintire membrilor familiei sau prietenilor,  la Euro Shopping Mall găsești cadoul ideal.

Nu putem decât să felicităm Euro Shopping Mall pentru modul în care se preocupă ca decorurile pregătite în fiecare an să trezească emoția clientului în preajmă sărbătorilor de iarnă!

modelmic

Pentru că un Crăciun de poveste are nevoie de momente cu amintiri speciale!

Sergiu TABAN


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei