Senatorul Chisăliță pornește ofensiva pentru recucerirea Reșiței!

 

modelmic

Senatorul Ionuț Chisăliță este noul președinte al celei mai puternice organizații social democrate din Caraș-Severin, PSD Reșița. Și pe cât de lipsită de vlagă și consistență se prezenta organizația sub conducerea lui „John” Crina, pe atât de dinamică și dornică de performanță politică pare echipa închegată de noul ei lider, ales de cei aproape 500 de delegați prezenți la Conferința Extraordinară a PSD Reșița.

Chisăliță a dat un mesaj de forță la momentul alegerii, vorbind de luptele care vor urma și de faptul că viața l-a format ca un luptător cu propriul destin, ce a ales să meargă înainte fără a-și plânge de milă, invitându-și noii colegi din conducerea PSD Reșița să îi urmeze exemplul.

Senatorul Ionuț Chisăliță a ales un “tămăduitor” de trupuri si suflete să îl secondeze în conducerea PSD Reșița, nimeni alta decât medicul specialist neurolog  Alexandrina Terfăloagă, un om respectat, pentru a cărei bună credință și dorință de a ajuta comunitatea, președintele Chisaliță a avut curajul să gireze în fața sutelor de susținători PSD.

Noua echipă cu care Ionuț Chisăliță a decis să pornească în lupta politică, are următoarea componență:

Președinte executiv: Alexandrina Terfăloagă,  medic neurolog;

Vicepreședinți: Iancu Muhu – fiul mult mai celebrului său tată- angajat TMK, lucrător desemnat SSM, Manuela Terciu – profesor, inspector școlar și Aurel Văduva – manager Plastomet, unul din vechii camarazi ai proaspătului președinte al organizației;

Ioan Matei – inginer la UCMR;

Maria Galescu – asistent medical, pensionară, lider de sindicat în cadrul spitalului județean;

Flavius Lupșe – profesor și om de afaceri;

Mihai Boru – economist, antreprenor;

Oana Filipescu – jurist,  coordonator activitate firmă privată;

Gabi Duruț – inginer,  viceprimar Reșița;

Ec. Mirel Sabo  – director Căminul pentru Persoane Vârstnice Reşiţa, liderul Grupului PSD în Consiliul Local al Municipiului Reșița;

Sorin Bunda – inginer silvic;

Irinel Struță – președintele Asociația Tinerilor Revoluționari din Decembrie 89, filiala Caraș-Severin;

Majoritatea celor care fac parte din echipa lui Ionuț Chisăliță sunt oameni tineri, sub 40 de ani, de profesii diferite, oameni care s-au realizat profesional și material.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

  1. Emilut

    In primul rând din poză se pot vedea intelectualii: burți, freze, tatuaje, priviri inteligente … arată bine viitorul județului.

  2. zero

    Pe lângă “bişniţari” ca tăiţelu’, ahtiaţi spre jefuirea “concetăţenilor” (nu a celor din Nădrag) şi alte “impresii artistice” … apare inevitabil şi lupta de şcoală (de clasă).
    Adică lupta cu elementele declasate (cel puţin moral).

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei