Sechestru pe averea lui Ghiorghioni! Procurorii cer recuperarea prejudiciului de 200.000 de lei!

modelmic

Încă o veste proastă pentru Ionesie Ghiorghioni. După ce instanța a respins contestația sa cu privire la arestul preventiv, procurorii au pus sechestru pe averea vicepreședintelui Consiliului Județean.

Ionesie Ghiorghioni a fost arestat săptămâna trecută, după ce anchetatorii DNA l-au prins în flagrant în timp ce lua mită în biroul său. Banii primiți reprezentau o nouă tranșă din aproape 10 la sută valoare a unor contracte de întreținere și deszăpezire de drumuri.

Și nepotul vicepreședintelui Consiliului Județean, Cosmin Ghiorghioni, anchetat în același caz, a fost arestat preventiv.

Prezenți în fața instanței de judecată de la Timișoara, cei doi au fost înștiințați ieri cu privire la faptul că procurorii le-au pus sechestru asigurator pe avere, pentru recuperarea prejudiciului de 200.000 de lei din dosar.

La aflarea veștii, Ionesie Ghiorghioni s-a declarat în continuare nevinovat de comiterea faptelor de care este acuzat, fiind de părere că anchetatorii vor să-l ţină în închisoare pe viaţă. Dosarul Ghiorghioni va fi trimis, în următoarele zile spre judecată la Tribunalul Caraş Severin, potrivit Pressalert.

Cum veștile rele nu vin niciodată singure, Ionesie Ghiorghioni va rămâne și fără funcția de conducere la cârma județului. Instituția Prefectului nu așteaptă decât confirmarea instanței cu privire la arestul preventiv pentru a putea aplica prevederile legale și a-l suspenda din funcție.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. satisfacutul

    Saracul… ,pai si ceilalti bani pe care a vandut padurea bucovenilor? Pe când urmeaza sa fie recuperati? Noi, oamenii simpli de la Bucova , cam pe când ii capatam inapoi? Faceti cumva d-nilor procurori DNA si fiti corecti cu noi, ca asta , boierul (Bibescu) Gheorgheoni, ne-a saracit la greu. Succes DNA !

  2. ian

    bai fratilor, intrebati-l pe burtosu asta de Fagex SA, pe vremuri cel mai mare exportator de cherestea din Romania, ce stie, sau ce-si aduce aminte ca din cate tin minte era si la Fagex director dar avea si firma de exploatare unde ducea oameni din Fagex ! Grasule esti numai in alb, iti mai trebuie dungile verticale ale aluia din spate si om esti. Iti doresc o batranete cat mai lunga !
    Inca ceva, fetitele pot spune mai multe despre tine, burtosule!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei