Se înmulțesc jafurile la drumul mare; ultimul atac într-un vagon de călători!

a

Polițiști de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Caransebeș au reținut sâmbătă seara, pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani din județul Timiș, bănuit că i-ar fi smuls portofelul unui călător aflat într-un compartiment de tren, apoi l-ar fi agresat fizic și ar fi coborât din tren. ieri la amiază, polițiștii au fost sesizați de către șeful de tren despre faptul că unui călător aflat în trenul care circulă pe ruta Caransebeș-Timișoara Nord i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani.

Imediat după sesizare polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoana vătămată, ca fiind un bărbat de 56 de ani din județul Hunedoara, care în timp ce se deplasa cu trenul pe ruta Caransebeș-Timișoara, ar fi fost deposedat de portofelul în care avea o sumă de bani, fiind lovit cu pumnul în zona feței. În urma verificărilor efectuate, în scurt timp, polițiștii au identificat pe raza localității Constantin Daicoviciu, un bărbat de 34 de ani din județul Timiș, bănuit de săvârșirea faptei, asupra căruia a fost găsită suma de 470 de euro.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei și tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat parchetului pentru dispunerea de măsuri legale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin Alina Boeru face precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. B.

    Va fi doar începutul a ce se numește,,criza economica ,socială creată de guvernul cretinoid în numele marelui zeu Covid 666.Haos și anarhie acestea sunt promisiunile din campania din anul 2020 a alianței nazist fasciste PNL-USR-UDMR!Alegătorii să se spele pe cap cu toți acești nemernici neomarxiști!Românii sunt o nație de SLUGI obediente!UNDE sunt haștagiștii lui pește prăjit din 10 august 2018?Ne merităm soarta, sictir popor de melci!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei