Scandalul profesorilor corupți de la UEM se resimte și la Bocșa! Mâna dreaptă a primarului Cismăneanțu, suspendată din funcție!

modelmic

Profesorii universitari puși sub acuzare după ce au fost luat pe sus de mascați în urmă cu două săptămâni, rămân pe rând și fără respectul celor din jur, și fără nenumăratele funcții pe care le dețineau.

După ce Irina Oriol și Florin Franț și-au dat imediat demisia după ce au fost prinși în flagrant cerând bani sau favoruri sexuale pentru promovarea examenelor, restul profesorilor puși sub acuzare în același dosar, s-au făcut că plouă.

Acesta este și cazul profesorului Mihai Vișan, lector universitar în cadrul universității reșițene și consilierul personal al primarului Eugen Cismăneanțu. După ce a fost luat pe sus de macați și dus cu duba la audieri, acesta și-a dat demisia din funcția ocupată la UEM, dar și-a păstrat restul atribuțiilor în cadrul Primăriei Bocșa.

Cu toate acestea, autoritățile bocșene au considerat că faptele de care profesorul Mihai Vișan este acuzat nu-i fac deloc cinste, nici lui, nici bocșenilor, luând decizia ca acesta să fie suspendat din funcția de consilieri personal al primarului, cel puțin până când instanța va confirma sau infirma acuzațiile care îi sunt aduse.

„Pe fondul evenimentelor desfășurate în data de 9.07. 2015 la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița, de către Parchetul General, mai multe cadre universitare sunt suspectate de fapte de corupție. Printre aceștia se numără și profesorul Mihai Vișan, consilier personal al Primarului orașului Bocșa.

În urma discuțiilor avute cu domnia sa, am aprobat în 20.07, cererea de suspendare din funcția de consilier personal al primarului, până la soluționarea cercetărilor efectuate cu privire la faptele de corupție de la Universitatea Eftimie Murgu din Reșia. Aceasta decizie a fost luată pentru a nu afecta în vreun fel imaginea Primăriei orașului Bocșa”, a explicat primarul Eugen Cismăneanțu pe pagina sa de socializare.

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei