Salvată de la sinucidere, o reșițeancă a devenit agresivă cu echipajul Ambulanței!

resiteanca

Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către Serviciul Județean de Ambulanță, după ce fusese solicitat de familia unei persoane care se manifesta agresiv și trebuia transportată la spital, aceasta refuzând însă transportul.

În momentul în care a sosit echipajul mixt la fata locului, femeia era recalcitrantă și agresivă, dar cei din echipaj au reușit pentru scurt timp să o liniștească și să o convingă să urce în Ambulanță.

Femeia a izbucnit din nou, devenind agresivă și încercând chiar să se arunce în fața unei mașini, după care ar fi încercat să îi agreseze fizic pe membrii echipajului de intervenție.

Având în vedere necesitatea imediată de a preveni sinuciderea, autovătămarea persoanei sau vătămarea altor persoane de pe margine, pentru a nu degenera situația, echipajul de intervenție a procedat la imobilizarea persoanei, activitate la care au intervenit în sprijin și doi martori aflați în zonă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

În cele din urmă, femeia a fost transportată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean unde i-au fost acordate îngrijiri de specialitate.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei