„Să-ți fie rușine, Nelu Popa“ – afirmă Ioan Crina într-o scrisoare deschisă

aa

Am primit la redacție o scrisoare deschisă semnată de actualul consilier județean Ioan Crina și candidat pentru un nou mandat din partea PSD,  adresată edilului în funcție al Reșiței, Nelu Popa, și candidat pentru un nou mandat de primar din partea PNL.

Având în vedere declarațiile lui Nelu Popa în oficiosul PNL-ului reșita.ro vreau să precizez următoarele:

Domnule Primar Nelu Popa,

Pentru a doua oara, în ultimii 4 ani de zile, într-o discuție politică amintești de copiii mei și de educația lor. Pentru acest lucru dă-mi voie să-ți spun că ești un MARE NESIMȚIT, fiindcă orice om de bun simț și în «STĂRI NORMALE, NU EUFORICE» nu implică membri ai familiei sau alte chestiuni familiale în discuțiile politice. Crede-mă că aici ar fi foarte multe de discutat când vine vorba de tine, și toată lumea le știe, dar eu le promit copiilor tăi că nu o să vorbesc niciodată despre ei.

Eu și soția mea,  acționăm de 30 de ani în domeniul privat și cea mai mare investiție pe care am făcut-o noi, a fost cea în EDUCAȚIA copiilor noștri, fiindcă asta credem noi este cel mai de preț lucru pe care îl poate dărui un părinte odraslei sale.

Sunt mândru să spun, și nu mă ascund, că 2 dintre copiii mei sunt ingineri, absolvenți ai Institutului Politehnic Traian Vuia, iar unul dintre ei a terminat o școală de arhitectură de prestigiu internațional, din Londra. 

Niciunul dintre ei nu are «GIPANE», așa cum spui tu, dar au diplome de licența pe care le pot arăta oricui! Datorită faptului că sunt licențiați și au o diplomă, la fel cum am și eu, pe tine te deranjează. Tu niciodată nu ai fost în stare să prezinți una, deși pretinzi ca ești un mare inginer.

Faptul că am reușit să îmi ajut copiii să-și definitiveze educația nu reprezintă un dezavantaj pentru mine oricât de malițios ai vrea tu să prezinți asta. Pentru că te-ai pretat la astfel de atacuri arată cât de mic și josnic ai ajuns ca om. 

SĂ-ȚI FIE RUȘINE, NELU POPA 

Rog pe toți cunoscuții mei care au făcut același lucru pentru copiii lor să distribuie mesajul. 

P.S. Vă promit că în zilele următoare am să fac o altă declarație în care o să explic din nou cu amănunte poziția mea vizavi de tramvai“.

Dan AGACHE
Distribuie pe:

Stiri similare

7 Comentarii

 1. Adire

  Larca, nu il stiti pe individul asta, arogant si fara educatie, josnic,in stare sa jigneasca si sa vorbeasca urit cu oricine. Este in stare sa fie violent, daca nu esti de acord cu prostiile lui. Amintiti va lipsa lui de respect pt pompierii ce actionau la focul de la prefectura. Avem inca un primar departe de resiteni, arogant si dispretuitor fata de valori si de oameni. Rusine pnl, ca sustineti un individ de genul asta.

 2. Toader

  Privat,dar cu contracte de la stat, iar tu ,de 20 de ani , în administraţia locală!Aşa ne-am fi ţinut şi noi alţi mulţi amărăşteni *cu dragoste* copiii la Londra! DEMAGOGULE,parcă nu te ştie lumea ce poamă de şmecher eşti,pe bani publici te-ai umflat burdihanul şi capul precum şi baban conturile!

 3. Ion

  Prietene SPD, acum cativa ani te-ai grabit sa torni asfalt pe strada ta de la Calnic, stiind ca o sa fie sparta peste cateva luni… Doar un exemplu de om cu bun simt ce esti, ca sa nu te fac hot ! Asa ca scuteste-ne cu porcariile tale, sau mergi la gradinita, ca poate copii de acolo nu stiu ce hram porti !

 4. Flavius Negrea

  Felicitări, domnule Crina !
  Sunteți cam singurul social-democrat care aveți curajul să-l puneți la punct pe acest individ mediocru, bișnițar notoriu și consumator de făină de mai multe feluri.
  Acest personaj sinistru al Reșiței care jignește pompierii, rupe epoleții polițiștilor pe la Văliug și a transformat Casa Baraj într-o zonă de pierzare, iar el este un fel de Caligula, îndrăznește să atace viața privată a celor care nu-i sunt pe plac, pocnește partenerii de afaceri și își calcă în picioare angajații din Primărie.
  Domnule Crina, sunteți totuși prea delicat cu un individ care crede că reșițenii trăiesc din concerte, borduri și copaci.
  Ce nu pricepe Nelu Popa este că, indiferent de cât de mult crede că se ascunde, adevărul va ieși la supratață și-i va verifica făina de pe mâini și de pe față. Ar cam trebui să vadă cum e plimbat Coldea – SRI pe la Parchet că poate se trezește în ceasul al 12-lea !
  Reșițenii se vor deștepta în 27 septembrie și-l vor trimite la puțină relaxare înainte de judecare, condamnare și executare !
  Mult succes, domnule Ion Crina și echipei dumneavoastră !

 5. Johann Nicolescu

  Pana sa demonstreze Ioan Popa in ce specialitate este inginer, pana acum a demonstrat ca este “inginer” in taiței si in bișniță. La administratie publica locala, e repetent. Si ca sa dam un exemplu de ce este repetent, sa comparam lucrariile executate, sa zicem … la Otelu Rosu, un oras mult mai mic din CS si lucrarile “executate” in Resita, municipiu resedinta de judet. La Otelu Rosu aproape toate strazile sunt asfaltate la o latime care sa asigure la maxim fluidizarea circulatiei rutiere si se fac acum parcarile iar la Resita cateva strazi, care au devenit stradute punand in grav pericol siguranta circulatiei si obstructionand la maxim fluidizarea circulatiei si capacitatea de interventie a ambulantelor, SMURD-ului, pompierilor si politiei in cazul unor evenimente nedorite (incendii, accidente) sau a utilajelor de interventie la instalatiile de utilitati. Cam asa e cu “ïngineria” unora …

 6. Tavy

  D-le Crina este un om cumsecade si binepregatit, incomparabil cu acest terchea-berchea…betivan ordinar, nici nu are rost sa mai scriu

 7. zero

  “orice om de bun simț și în «STĂRI NORMALE, NU EUFORICE»”

  Tăiţelu’, un parvenit crescut printre vaci şi porci (aşa cum a şi recunoscut) este departe de orice urmă bun-simţ, de respect sau de stări normale (nu euforice).
  Vorba aceea … dă-i putere unui prost şi ai să vezi cine e.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei