S-a stins din viață Ionesie Ghiorghioni, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin

modelmic

Ionesie Ghiorghioni, fost deputat de Caraș-Severin și fost vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, s-a stins din viață în această după-amiază pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Reșița, cu aproximativ o lună înainte de a împlini vârsta de 68 de ani. Ionesie Ghiorghioni a fost diagnosticat cu COVID-19, petrecându-și ultimele zile de viață în spital, sub tratament.

Cunoscut cărășenilor ca vicepreședinte la Consiliului Județean Caraș-Severin în perioada în care forul județean era condus de Sorin Frunzăverde (decedat în luna noiembrie a anului trecut), Ionesie Ghiorghioni era originar din Bucova, comuna Băuțar.

Născut pe 28 octombrie 1952, Ionesie Ghiorghioni a fost deputat între 2004 și 2008, ales pe listele Alianței PNL-PD, reprezentând interesele circumscripției electorale nr.11 Caraș-Severin.  Din iunie 2008 până în 2015 a ocupat funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. A ieșit din atenția publică în anul 2016, după ce a fost condamnat definitiv pentru trafic de influență.

Redacția Reper 24 transmite condoleanțe familiei.

Dumnezeu să îl odihnească!

 

 

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Ionel Ciorcomel

    Vai ce rau imi pare , ducase deupa tacsu frunza uscata , asa usor ne dam seama ca si covid asta e bun la ceva !
    Asa usor scăpăm de toti corupti

  2. Rusine

    Daca si in aceste momente grele ,pentru familia indurerata isi fac simtita prezenta tot felul de neparveniti de i***** cum este si acest Ionel care face umbra pamantului degeaba ,sigur IQ lui este sub 0 si covidul tocmai pt oameni ca el a fost inventat . Sa dispara cei care consuma oxigenul degeaba, si mananca mai mult decat produc .

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei