S-a înjunghiat în fața soției, în magazinul unde aceasta lucra! O declarație de dragoste însângerată la Caransebeș!

modelmic

Un bărbat din Caransebeș a încercat să își pună capăt zilelor chiar în magazinul în care soția acestuia se afla la servici și cu care se află în plin proces de divorț.

Femeia obținuse în instanță un ordin de restricție pentru soțul ei, dar cu toate acestea, într-una din diminețile săptămânii trecute, aceasta s-a fi trezit cu el în magazin.

Într-o ultimă tentativă de sensibilizare a jumătății sale, bărbatul i-ar fi înmânat o fotografie cu ei și a reușit să dispară până la sosirea polițiștilor. Chiar dacă nu a avut sorți de izbândă cu operațiunea „fotografia“, câteva ore mai târziu, insistentul bărbat a revenit la magazinul unde activează soția, dispus să își arate dragostea față de aceasta, printr-un gest halucinant: și-a fixat un briceag în piept și s-a împins cu pieptul, cu toată forța, în peretele magazinului!

O imagine terifiantă, care i-a șocat pe cei prezenți care l-au văzut apoi pe bărbat căzut pe podea și cu briceagul rămas înfipt în piept! A urmat alerta la 112 a Serviciului de Ambulanță, un echipaj sosind imediat la fața locului, ca de altfel și un echipaj de poliție.

Ce a dorit să demonstreze bărbatul e lesne de înțeles și anume că preferă să încheie socotelile cu viața, decât să mai trăiască fără de cea care i-a fost jumătate, dar care astăzi nu îl mai dorește. O demonstrație de dragoste nebună, care nu are nicio legătură cu normalitatea, cu dialogul dintre doi adulți căsătoriți, în care el sau ea aleg un alt drum.

Bărbatul din Caransebeș, în vârstă de 52 de ani, a ajuns la Spitalul Municipal din Caransebeș cu o plagă înțepată în partea stângă toracică, nefiindu-i atins niciun organ. După ce a fost pansat, pacientul a fost internat într-un salon de psihiatrie, la același spital, unde se încearcă, de către specialiști, consilierea acestuia.

În registrul unității de primiri urgențe a spitalului caransebeșean medicii au consemnat în dreptul pacientului „tentativă de suicid“…

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei