Ruptură în PNL! Ce spun liberalii cărășeni despre conflictul dintre Orban și Rareș Bogdan!

pnl

Ruptură la vârful PNL după ce Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL și unul dintre apropiații președintelui Klaus Iohannis, i-a cerut demisia lui Ludovic Orban de la șefia partidului. Prim-vicepreședintele liberalilor afirmă că liderul partidului, Ludovic Orban, conduce în mod dictatorial PNL, impunând decizii și ignorându-i pe ceilalți liberali din conducerea partidului.

Europarlamentarul mai spune că regretă că, după pierderea alegerilor parlamentare, nu i-a cerut demisia lui Orban de la șefia partidului. De asemenea, Rareș Bogdan a afirmat că trebuie o reconfigurare pe baza oamenilor reformiști pe care îi are partidul, cu o imagine bună, susținându-l pe Florin Cîțu.

La rândul său, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău a declarat că Orban ar trebui să-și dea demisia pentru modul în care formațiunea politică a fost condusă „discreționar”.

Contactat de Reper24 pentru un punct de vedere despre această ruptură produsă la nivelul Partidul Liberal, senatorul și președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela a precizat că nu dorește să comenteze această situație, iar primarul Ioan Popa, președintele PNL Reșița, a refuzat să își exprime punctul de vedere despre acest conflict.

La cel mai recent congres care a stabilit ca lider PNL pe Ludovic Orban, președintele Marcel Vela a optat să îl susțină pe contracandidatul acestuia de la acel moment, Cristian Bușoi, în vreme ce Ioan Popa a fost trup și suflet alături de Ludovic Orban.

 

Lorena POENARU

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. Cetățeanul Trollmentat

    Don Nelu și cu Don Romeo tre să facă o excursie în Italia, mai precis pe la confrații de la Liga Nordului. Apoi cu domnii de la Cluj, Oradea, Timișoara și Arad să miște roata electorală spre alianța Vestului; altfel peste 3 ani și jumătate, îi va mânca semiprajiti pesedeul, că din penele se va alege praful!

  2. Toader Danila

    Draga Lorena, multumim din inima pentru ca ai redat exact (fix aia) *ce spun liberalii caraseni*.Esti pe calea cea buna de a invata sa dai titluri textelor fara adevar!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei