Rozina Ghiorghioni revine la conducerea Liceului Bănățean din Oțelu Roșu!

modelmic

Schimbări la conducerea Liceului Bănățean din Oțelu Roșu! La nici un an după ce a fost demisă din funcția de director al unității de învățământ, Rozina Ghiorghioni revine la conducerea liceului. Reper 24 a aflat pe surse că revenirea acesteia în funcție va fi confirmată în ședința Consiliului Liceal de astăzi. 

Actualul director al liceului, prof. Daniela Chelbea, va deveni director adjunct, în locul actualului adjunct, Carmen Oltean, care va rămâne, se pare, fără funcție de conducere în cadrul unității de învățământ.

Rozina Ghiorghioni a fost demisă din funcția de director al Liceului Bănățean în luna mai a anului trecut, fiind acuzată că ar fi încălcat normele de conduită managerială, implicând unitatea de învățământ în activități de natură politică. Acesta a negat la vremea respectivă acuzațiile, susținând că hotărârea ISJ de a o înlătura din funcție este nefondată, fiind vorba de un scenariu politic.

Rozina Ghiorghioni, soția vice-președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni, mai ocupă și funcția de președinte al Despărțământului Astra, Oțelu Roșu și cea de secretar general al Uniunii Jurnaliștilor din Banatul Istoric.

Citiți și Schimbări la conducerea Liceului Bănățean din Oțelu Roșu

Citiți și Învățământul din Caraș-Severin, politizat excesiv?

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei