Romeo Dunca a votat la Câlnic! „Am comis-o! Am votat! Schimbarea e aproape realizată!”

dunca

Romeo Dunca, candidatul liberal pentru președinția Consiliului Județean, a votat în jurul prânzului la secția de votare de la Câlnic, unde a fost însoțit de colegul de partid și prietenul său, Ioan Popa. La ieșirea de la urne, candidatul a declarat:

„Am comis-o! Am votat! Schimbarea e aproape realizată, rămâne să așteptăm rezultatele votului, la ora 22:00 sper că știm. Transmit mesajul ca indiferent de opțiunea politică a cetățenilor, să iasă lumea la vot pentru că important este să ne punem toți, să arătăm toți ce dorim”.

Romeo Dunca a precizat că a ales Caraș-Severinul ca județ în care să voteze, chiar dacă se știe că domiciliul candidatului liberal pentru președinția Consiliului Județean este în Timișoara, pentru că: „mi-am adus toată averea în Caraș, de județul acesta îmi place, aici am investit și îmi pasă și sunt obligat să am grijă de investiția mea și de locurile care îmi plac”. 

DSC_0785

Despre modul în care se desfășoară alegerile în județul pentru care a ales să candideze, Romeo Dunca a precizat că totul este bine pus la punct, oamenii zâmbesc, „funcționarii” de la secțiile de vot sunt pe poziții, „e relax”, doar că prezența la vot este mică, după părerea acestuia.

Sper ca până la orele după-amiezii oamenii să se mobilizeze și să conștientizeze că indiferent dacă crezi că un candidat sau altul va ieși, trebuie să participi la vot să ajuți candidatul care trebuie.

În anumite locații există probleme, dar rămâne ca Ministerul de Interne să rezolve reclamațiile respective, stresul pe care unii alegători se pare că îl au, dar asta pe plan local, în fiecare localitate, se va rezolva”, a mai declarat Romeo Dunca.

Fiindu-i alături în ziua cea mare, Ioan Popa a vrut să transmită la rândul său un mesaj către alegători.

DSC_0791

Fotbalul este pe goluri și politica se face pe voturi. Putem să spunem declarativ că vrem un om, o persoană, un partid politic, dar dacă nu ne ducem să punem votul în urnă, este ca și o declarație în neant, o declarație care nu are sens. În acest sens, rog toți oamenii care au drept de vot să exercite acest drept, să meargă să voteze pentru că doar în acest mod se va putea face o politică de calitate în Caraș-Severin și în România”, a declarat Ioan Popa, candidatul PNL la Primăria Reșița.

DSC_0795

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei