Romeo Dunca: „S-a furat atât de mult în ultimele decenii, încât acum bugetul nu mai permite astfel de cheltuieli”

dunca

S-a furat sub diferite forme atât de mult în ultimele decenii, încât acum bugetul nu mai permite astfel de cheltuieli”, susține președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, cu privire la intenția Guvernului de a suspenda acordarea tichetelor de vacanță pentru bugetari, aferente anului 2021.

Afirmația lui Romeo Dunca vine în urma declarațiilor făcute de către fostul președinte al forului județean cărășean, actualul deputat Silviu Hurduzeu, care susținea că liberalul ar putea să intervină și să își convingă colegii de la București că o astfel de măsură ar fi nu doar contraproductivă pentru dezvoltarea turismului din România și implicit al celui din Caraș-Severin, ci ar reprezenta lovitura de grație pentru domeniul HORECA, greu încercată de restricțiile impuse în ultimul an. Cum era de așteptat și cum ne-a obișnuit deja de când a preluat conducerea județului, replica lui Romeo Dunca nu s-a lăsat așteptată.

Citește și Silviu Hurduzeu: „Turismul din județul Caraș-Severin primește o lovitură de grație”

Când sari de pe bloc având în mână o umbrelă deschisă în loc de parașuta, aterizarea poate fi o lovitură de grație. Una e să te trezești la realitate la finalul săriturii și alta e să continui a prosti poporul așa cum împreună cu cei din grupul cărora le aparțineți ați făcut-o timp de 30 de ani.

Realitatea e simplă și crudă!

S-a furat sub diferite forme atât de mult în ultimele decenii, încât acum bugetul nu mai permite astfel de cheltuieli.

Cât despre șansa turismului, ea încă rămâne mare. Trebuie viziune, grijă față de frumusețile țării, iar cei ca dvs. ori alți profitori de sistem să cheltuiți banii adunați în activitatea politică plătind excursii pe meleagurile românești. Pentru că sunteți al naibii de mulți…”, a postat pe pagina sa de Facebook, președintele CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca.

Premierul Florin Cîțu a precizat că în 2021 nu se vor mai acorda vouchere de vacanță angajaților din sistemul bugetar, prin eliminarea acestora făcându-se o economie la buget de aproximativ 1,2 miliarde de lei. Anul acesta vor putea fi folosite în continuarea tichetele de vacanță acordate în 2019 și 2020, urmând ca din 2022 să se reia acordarea acestora, dacă bugetul va permite.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Alegătorul.

    Domnule șofer, lasă comentariile că nu se”leagă ” logic. Spui că ” s-a furat atat de mult in ultimele decenii , încât acum bugetul nu mai permite ASTFEL de CHELTUIELI” . Ce legătură au furturile din
    din anii 90 cu cheltuielile din 2020 sau 2021? “Ciuma roșie ” cum a putut sa acopere cheltuielile si sa tina deficitul sub 3%? Cum a reușit “Proasta satului” sa asigure președinția UE 6 luni si sa fie lăudată de toata Europa?. Simplu.: A FOST INCONJURATA DE OAMENI COMPETENTI SI I-AU IMPOZITAT PE CEI care voi ii scutiți. . ASTA LIPSESTE ACUM . Voi urâți oamenii, băgați zâzanie intre angajați si pensionari, intre cei care lucrează la stat si cei din privat ( vedeti ca majoritatea familiilor sunt compuse din angajați la stat, in privat si pensionari. Nu va mai dau sfaturi că nu meritați. Este borba de blocul lui Taitelu din centru, cant faci comparație? ( ala ridicat .un etaj înainte de a ajunge primar si aproape finalizat in timpul primului mandat) . Este vorba si de ” parașuta ” de prin molluri? Vă stă gendul numai la lucruri serioase iar comparațiile sunt pe măsură.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei