UPDATE: Romeo Dunca, noul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin

 

modelmic

UPDATE: Liberalul Romeo Dunca a obținut 43,75% dintre voturile cărășenilor, conform datelor parțiale publicate de Autoritatea Electorală Permanentă, în urma centralizării voturilor din 363 de secții din Caraș-Severin. Au urmat în preferințele cărășenilor: Silviu Hurduzeu (Pro Caraș-Severin) – 35,31%, Ionuț Popovici (PMP) – 9,62%, Andrei Plujar (USR-PLUS) – 4,61%, Valentin Armașu (PER) – 4,33%, Răzvan Simulescu (PPUSL) – 2,50% și Vasile Paul (Partidul Verde) – 1,94%.

…………………………

Romeo Dunca este noul președinte la Consiliului Județean Caraș-Severin, conform numărătorii paralele a partidelor.

După o luptă strânsă cu social-democratul Silviu Hurduzeu, se pare în cele din urmă Dunca a reușit să se distanțeze la câteva mii de voturi.

În ceea ce privește consilierii județeni, liberalii s-au impus se pare în fața alianței PSD-PRO România-ALDE-PNȚCD. Din restul partidelor, doar PMP a reușit să facă pragul electoral.

Social-democratul Silviu Hurduzeu și-a recunoscut înfrângerea. „S-a încheiat o competiție electorală solicitantă, iar mulțumirile mele se îndreaptă către toți cei care s-au prezentat la vot și celor care, într-un număr atât de mare, mi-au acordat încrederea. Rezultatele au dat un câștigător și nu pot decât să îl felicit pe contracandidatul meu, Romeo Dunca și să îi urez succes la conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin”, postează pe Facebook, președintele PSD Caraș-Severin.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

9 Comentarii

 1. Pauru

  Imogen, da-l naibi de munte, ca si asa era mic. Eu atat ii spun lui Dunca, pune bre biciul si parul pe putorile haimanele din consiliu. O adunatura de metrese si incompetenti cum rar mai intalnesti. Acolo s-au aciuiat toate centuristele si blegii, atarnatori la banul public. Toti sunt grasi de crapa burtile pe ei de slinosi, taie-le salariile la jumate la acesti obezi si pune-i la cura. Si vagaboabdele da-le afara sa se duca inapoi la locul lor de munca de pe calea caransebesului. Atat am avut de spus

  1. Johann Nicolescu

   E clar ca nu stii despre ce vorbesti. Cu un astfel de mod de gandire Caras-Severin-ul nu se va dezvolta. In CJ-CS nu toti angajatii sunt asa cum spui tu. Sunt oameni care au o experienta mare in domeniul in care lucreaza si care au realizari importante, iar in cea ce priveste salariile la CJ-CS sa stii ca acestea sunt cu 35-40% mai mici ca in alte judete, cum ar fii la CJ-Hunedoara si CJ-Timis. Solutia este ca cea ce este bun sa se pastreze si sa se dezvolte si cea ce este mai putin bun sa se schimbe in bine.

 2. Ovibug

  ImoGen,pentru cultura ta generala omul acesta a bagat sute de mii de euro in zona aceea,intentionand sa o faca un paradis montan,din care intreg judetul ar fi avut numai de castigat,ceea ce unul ca tine nu va pricepe niciodata.,la fel cum nici PSD istii din zona nu au inteles,pentru ca nu puteau fura daca s-ar fi facut cu fonduri europene,motiv pentur care i-au cerut spagi imense si i-au pus incontinuu piedici. Sper ca de acum sa poata face ceea ce si-a propus si o sa ajunga Carasul mai tare decat Brasovul,o sa vedeti.Succes,Romeo,in tot ce ti-ai propus,e clar ca dupa ce vor vedea carasenii ce a facut din judetul lor,te vor vota pe viata!La fel se va intampla si cu Alin Nica,in Timis.

  1. Sceptic

   Sunteți un optimist visător. Sa credeți că va fi Carașul mai grozav decât Brașovul este o naivitate…..poate daca ar fi Bucureștiul la 100 de km de Muntele Mic .

 3. Manic

  Am pus-o, vom fi conduși de un mafiot și un bișnițar, cei doi gigei, Dunca (Dincă?) și Popa Tăițel ,cei doi papagali, rude cu telecomandații Mirel și Dorel ,,Nu știu de astea toate lumea care nu voteaze cu noi este împotriva noastre ” Ce cuplu de ciudați și ridicoli. În 4 ani va ajunge candidatul Covid 19 șef la CJ.

 4. Bîță

  Așa este.Ăștia doi seamănă cu al doilea val al pandemiei dar cu două cocoașe al sinistrului Tătaru, alt telecomandat al tribului Penele!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei