Romeo Dunca: „Nelu Popa nu face regulile la Consiliul Județean!”

popa

Tot mai multe voci contestă, mai mult sau mai puțin public, colaborarea dintre primarul Ioan Popa și noul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, precum și sprijinul pe care edilul urbei i-l oferă colegului și prietenului său liberal aflat acum la conducerea administrației județene.

Chiar dacă legătura dintre cei doi conducători de administrații este una fățișă și de susținere reciprocă, președintele Dunca i-a încredințat pe cărășeni că fiecare este șef în propria ogradă.

Este neînțelegerea oamenilor care judecă acest lucru. Adică dacă ai un om care are rezultate, care știe, de ce să nu te lipești de el dacă nu ai decât de câștigat! Nelu Popa nu face regulile la Consiliul Județean, eu nu fac regulile la Primăria Reșița!

Vorbim foarte mult, ne consultăm, eu pe problemele mele, el pe problemele lui, și luăm deciziile cele mai bune pentru cele două instituții.

Gândiți-vă dacă aici am avut, să zicem, un loc întunecat și rece și dincolo am avut un loc luminos și cald, când am deschis ușa, cine a câștigat?! Unde s-a încălzit și unde s-a luminat? În locația unde a fost întuneric și frig! Deci această colaborare între noi este benefică atât Consiliului Județean, cât și Primăriei”, a explicat președintele CJ, Romeo Dunca.

Colaborarea s-a arătat „benefică” inclusiv în cadrul vizitei ambasadorului SUA, Adrian Zuckerman, la Reșița, moment de care primarul Ioan Popa a profitat pentru a-i vorbi demnitarului despre istoria municipiului și despre numeroasele oportunități de dezvoltare pe care le promite Banatul de Munte.

1

 

Domnul Nelu a prezentat întreaga poveste cu Reich Metalul și i-a făcut o propunere domnului ambasador să țină cont de faptul că aici există o infrastructură care poate să ajute industria de apărare, inclusiv există baza umană pentru a avea un nou start și am discutat puțin și despre mediul politic”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, ca urmare a vizitei înaltului demnitar.

Romeo Dunca a dat însă asigurări că împreună vor face exact ce consideră că este în folosul cetățeanului, „interesul” comun fiind „binele” județului și al orașului Reșița.

 

Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Lolec si Bolec

    Cum era sa recunoasca ori unul ori altul , cum sa recunosti ca te conduce Popa ,ar insemna ca Dunca e prost , ar da prost public , in realitate asa e , astia doi mint tot timpul , in toate aparitile publice , una declara public si altceva fac in realitate.Lolec si Bolec va continua .

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei