Romeo Dunca explică prezența Luminiței Jivan în postura de șefă de cabinet

 

dunca

S-a făcut mult caz de prezența Luminiței Jivan, fost președinte al organizației PSD Caraș-Severin și „posesoarea“ mai multor dosare penale aflate pe masa procurorilor, în aparatul de lucru al noului președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca. Lucrurile au explodat în momentul în care Luminița Jivan a fost numită în postul de șefă de cabinet a liberalului Romeo Dunca. Într-o postare recentă pe o pagină de socializare, președintele CJ a explicat care au fost motivele acestei numiri „provizorii“.

Noua organigramă nu mai cuprinde poziția de șef cabinet. Din păcate, prin efortul consilierilor PSD, PRO România și PMP, aceasta nu a putut intra în vigoare și timp de 7 luni de la momentul alegerilor, persoane care nu își justificau prezența pe statele de plată ale CJ-ului continuau să primească salarii grase. În anumite situații, chiar și pensii substanțiale pe lângă aceste salarii (cazul dlui Moater).

Luminița Jivan a participat activ cel puțin la a mă face să înțeleg mecanismul prin care în acest județ sărac prin realizări, au intrat, totuși, în mod surprinzător, peste 1,2 miliarde de RON. Asta doar în mandatul PSD și fără fondurile europene. A făcut acest lucru pro-bono, fără a fi plătită, întrucât artizanii subdezvoltării enumerați mai sus din mandatul trecut nu au avut nimic mai bun de făcut decât să încerce să blocheze prin orice mijloace posibilitatea mea de a aduce câțiva oameni care să mă poată ajuta în munca de zi cu zi.
 lj
Sentințele contradictorii date de judecătorul din Reșița în ceea ce privește litigiul cu organigramele au fost desființate întru totul la Curtea de Apel Timișoara. În consecință, după același tipar mă aștept ca marți și ultima rămasă în pronunțare să aibă aceeași soartă. Așadar, în sfârșit, după 7 luni voi putea să fac niște schimbări pe lista de personal și în primul rând să încadrez în muncă încă 3 persoane necesare în calitate de consilieri. Așa cum fără să ascund, încă de anul trecut am spus că voi folosi și folosesc deja experiența și drumurile bătute pe la București de Luminița Jivan.
Nevoia mea pentru prezența ei în mod oficial la anumite instituții m-a obligat să găsesc o încadrare oficială. Știind că e doar o chestiune de max. 15 zile și mai ales că această poziție de șef cabinet președinte oricum va dispărea, împreună cu înțelegerea dlui Coco Galescu am găsit această soluție.
Sala Polivalentă din Reșița a fost predată deja CNI-ului. Pe lista de priorități se află predarea către MLPDA prin CNI și a două drumuri județene importante. Luminița Jivan se ocupă cu succes de drumurile pe care un reprezentant al județului le face la instituții aflate în slujba cetățenilor care își doresc drumuri județene mai bune. E bine de știut că și în mandatul trecut tot această doamnă a făcut cu succes nenumărate deplasări la București, motiv pentru care, deși nu prea se vede, în bugetul județului au intrat în perioada guvernării Dragnea peste 1,2 miliarde de RON. În parte, are un merit.
Din aceste considerente cred că e utilă în bunul mers al județului, de data aceasta sub o conducere responsabilă, și prezența dnei Jivan în calitate simplă de consilier al președintelui. Asta de vreme ce în noua organigramă poziția de șef cabinet introdusă de fostul președinte Hurduzeu va dispărea oricum, aceasta devenind simplu consilier“, a concluzionat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.
Dan AGACHE
Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. patrunjel

  Niciodata nu am votat PSD. Dar daca Luminita Jivan este capabila atunci NU CONTEAZA CE CULOARE ARE PISICA ,IMPORTANT ESTE SA PRINDA SOARECI

 2. Dorin

  Tov. Președinte, stați “bine” la resursa umană. Dacă nu ați găsit în PNL o persoană sau două pentru aceste posturi, am înțeles. Cococo, redivivus, cu cei 15000 specialiști de pe timpul țărăniștilor, din 1996. Mă tem să nu ajungeți ca ei… Sau, mai bine spuneti-ne și votam in corpore PSD, că ce bine au făcut județului și patriei?!

 3. Cocutza

  Dom’ prezidente, ca sa ne arati ca ai facut o alegere corecta, ar trebui ca la fiecare trimestru sa ne raportezi noua celor care te – am ales, ce a realizat pesedista asta care pupa poala Veoricai? Altfel pierzi puncte electorale….multe !

  1. zero

   “în bugetul județului au intrat în perioada guvernării Dragnea peste 1,2 miliarde de RON. În parte, are un merit.”

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei