Rogge Ballroom Reșița: rafinament și stil, într-un decor de vis!

Sala de evenimente Rogge

Pentru cei care sunt indeciși în privința organizării unor evenimente private, fie că vorbim de nuntă, de petrecerea care va urma momentului creștinării copilului  sau a nepotului dumneavoastră, de sărbătorirea unui moment important precum o aniversare sau o onomastică, cu siguranță, vă doriți ca toți participanții să aibe parte de o seară sau o noapte de neuitat. Iar acest „neuitat” se poate traduce printr-o serie largă de argumente, pe care sala de evenimente Rogge Ballroom din Reșița le satisface din plin. Sau dacă doriți cu vârf și îndesat. Și chiar mai mult decât atât…

Meniurile dumneavoastră sunt personalizate la Rogge Ballroom iar pentru aperitiv și felul principal beneficiați de degustare. Rogge Ballroom vă oferă consultanță pe întreg parcursul planificării evenimentului dumneavoastră, pentru că, așa cum s-a văzut în ultimii ani, nu e ușor să-ți organizezi de unul singur nunta sau botezul copilului. Poți rata lucruri esențiale, pe care ulterior să le regreți. De aceea consultanții RB îți stau la dispoziție.

Meniuri personalizate

Aranjamentele florale Rooge Ballroom sunt disponibile în două variante, incluse în prețul meniului.

Pachetele de băuturi pentru oaspeții dumneavoastră sunt nelimitate!

Și tot la rubrica „Foarte tare”, decorurile și aranjamentele pentru masa mirilor sunt de asemenea incluse în prețul meniului!

Pentru a înțelege cât mai exact ce vă pune la dispoziție  Rogge Ballroom,vă spunem că aranjamentul sălii include gratuit: fețe de masă, șervețele, meniuri printate, număr pe masă (exemplu Masa Nr. 17), cutie dar, foto-corner, lumini arhitecturale, jocuri de lumini. De asemenea, cei care își organizează petrecerea la sala Rogge Ballroom primesc o cameră gratuită la Hotel Rogge. Și nu doar atât! Invitații dumneavoastră beneficiază de camere la prețuri cu un discount formidabil!

DUMINICA, zi de reducere la Rogge Ballroom!

Rogge Ballroom rafinament

Chiar și pentru cei mai pretențioși clienți, sala de evenimente din centrul Reșiței se prezintă la un nivel de excelență. Iar pentru cei care ați decis, după cele transpuse mai sus, să vă organizați un eveniment cotat la 5 stele +, Rogge Ballroom vine cu oferte imbatabile în fiecare zi de duminică unde reducerea este de 10% din prețul de 32 de euro al meniului!    Discountul se aplică atât la meniuri, cât și la pachetele de băuturi!

Iar meniul nu este nici pe departe atât de scump, pe cât vi-ați închipui. Pentru a exemplifica, 32 de euro este prețul pentru un meniu, într-o zi de sâmbătă, care include:

  • Aperitiv
  • Supă/Ciorbă
  • Sărmăluțe
  • Fel principal – Friptură Mixtă.

Iar meniul, spre deosebire de multe alte localuri, nu vă este impus!  La gustarea rece și la felul principal, alese dintr-o mare varietate, hotărârea vă aparține în urma degustării gratuite!

Capacitatea sălii Rogge Ballroom este de 400 de persoane dar se pot organiza evenimente și pentru 150 de persoane.

Pentru mai multe informații și pentru rezervări, apelați numărul de telefon 0744395997.

Părerea noastră: Nu veți regreta nicio secundă alegerea Rogge Ballroom, dacă vă doriți cu adevărat o petrecere selectă!

Petrecer in decor de vis

REPER 24

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Toader

    Mâncare sofisticată,aranjament aristocratic, dar…niciun gust identificabil! Snobismul -succesul afacerii voastre!

  2. Nelu.. B.

    Stil și calitate, diferit față de restul sălilor de evenimente din oraș, … . Felicitări Icoana si Cami.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei