Revelion inedit pentru jandarmii montani din Caraș-Severin

a

„Veniți să-mi aduceți haine, țigări și mâncare!“ – acesta a fost apelul pe care l-au recepționat jandarmii montani din Caraș-Severin. Cerințele au fost exprimate de un tânăr în vârstă 27,  care a rămas împotmolit cu mașina pe un drum forestier, în zona localității Văliug. Evenimentul s-a petrecut în primele ore ale noului an 2021, mai exact în noaptea de revelion  la ora 01.53, când patrula de jandarmi montani, aflată în misiune pe raza localității Văliug, a fost direcționată să se deplaseze conform coordonatelor într-o zona împădurită, greu accesibilă, deoarece un bărbat a rămas împotmolit în noroi, cu autoturismul personal.

aa

La ora 03.02, jandarmii montani au ajuns la fața locului, unde, au găsit persoana în cauza, doar în lenjerie intimă, în interiorul autoturismului, iar toate hainele și mai multe obiecte care făceau parte din dotarea mașinii erau aruncate pe jos. La sosirea forțelor de ordine tânărul a  manifesta un comportament ostil, adresându-le cuvinte și expresii jignitoare, deoarece aceștia nu i-au adus haine, mâncare și țigări. În urma verificărilor făcute la fața locului s-a constatat că persoana în cauză nu era rănită, având doar o ușoară stare de hipotermie. Tânărul a fost transportat în siguranță până la intrarea în municipiul Reșița, de unde a fost preluat de Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei