Reșița va avea încă 6 autobuze și 4 microbuze! „Va fi ceva spectaculos pentru reșițeni”, dă asigurări conducerea TUR!

modelmic-Recovered

Societatea Transport Urban Reșița va achiziționa alte șase autobuze și patru microbuze, pe lângă cele 18 care circulă deja pe străzile din municipiul pe de Bârzava.

Licitația este în plină desfășurare, urmând să se termine în a doua parte a acestei luni, a precizat administratorul TUR, Gelu Ardeleanu. Acesta a dat asigurări că vehiculele, deși vor fi și acestea second-hand, vor arăta într-un mod cu totul deosebit. Încă nu se știe dacă autobuzele vor fi achiziționate tot din Olanda, licitație fiind deschisă tuturor țărilor din Europa, interesate să participe.

În prezent avem autobuze de medie capacitate 14 metri și autobuze de 18 metri. Cele noi vor fi undeva între ele, este vorba de autobuze de 14,5 metri, cu o capacitate de 105 persoane. Au două punți pe spate, chiar arată spectaculos”, a explicat Ardeleanu în cadrul unei emisiune live la Reper 24.

Administratorul TUR a mai precizat că odată cu sosirea la Reșița a noilor autobuze se va lucra și la graficul transportului în comun și se va încerca găsirea unei soluții pentru ca autobuzele să ajungă în stații la intervale mai scurte de timp.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. zero

    “…Licitația este în plină desfășurare…”
    “…Au două punți pe spate…”
    Ciudat. Licitaţia ar fi (cică) în… “plină desfăşurare” dar se ştie (deja) că autobuzele (câştigătoare) au două punţi pe spate.
    Ceva cam în iluzia boghiului de tramvai. Spectaculos!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei