Remodelare corporală la Salon Diva B&G sau cum revenim la formele de dinaintea sărbătorilor?

82623009_602148337024943_1214839922104467456_n

Cosmetician cu un renume căpătat de pe urma muncii asidue și a unor investiții majore în domeniul în care activează, Geta Stan a revenit cu forțe proaspete și oferte avantajoase în 2020 pentru clientele care vor să devină mai frumoase sau să-și conserve statutul de femei „model” pe care și l-au căpătat în societate. În ceea ce privește cel mai modern și dotat salon de cosmetică din Banatul de Munte, Diva B&G din Caransebeș, acesta a fost reinventat de Geta Stan în a doua jumătate a lui 2019, într-o manieră exclusivistă, într-un spațiu modern și generos care se găsește pe strada Constantin Popasu, nr 17, în municipiul Caransebeș. Totul pentru confortul absolut al doamnelor și domnișoarelor care vor păși în acest spațiu.

Încercăm să vă prezentăm în rândurile ce urmează câteva procedee de remodelare corporală, pe care le puteți realiza sub îndrumare de specialitate la salonul Diva B&G din Caransebeș.

Sculptor HimFU

HimFU (High Intensity MultiFocused Ultrasound) este tehnologia ce are același obiectiv ca și liposucția chirurgicală, distrugerea definitivă a unui numar important de adipocite, dar fiind non-invazivă și nedureroasă.
HimFU acționează cu valuri de unde cavitaționale de înaltă frecvență producând microbule ce cresc presiunea în interiorul celulei grase. Dilatările și comprimările repetate și rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediată a acestora și o reducere instantă a centimetrilor.
Terapia HimFu SCULPTOR cu frecvență înaltă (2.7MHZ, 45w) asigură rezultate remarcabile de până la 4 cm în doar o sesiune, dar cu adâncime de penetrare controlată de până la maxim 3 cm, fiind cea mai sigură și eficientă tehnologie, aprobata de FDA și Cofeprice și cu numeroase premii și studii clinice în întreaga lume.

Sintetizat, în puține cuvinte: apelează la Sculptor, chiar dacă într-o primă fază vei avea impresia că ești în punctul în care dai o „gălăgie de bani” pentru acest procedeu, analizând rezultatele finale, acestea te vor „înnebuni” de plăcere. Iar împlinirea ta, nu doar sufletească, face toți banii! Acum pentru SCULPTOR  ai un Preț PROMO 700 lei pentru 2 ședințe/110minute/sedință, așadar un discount de 400 de lei, în loc de 1100 lei.

IMG_5098

Masaj transdermic

Îmbină forța de sucțiune a vacumului cu două role mobile care lucrează concomitent pentru un control complet al terapiei, dublând eficiența tratamentului. În plus, terapia LED (culoare roșie) aplicată în același timp tripleaza efectele.
Tratează celulita până la gradul 4; de asemenea, produce compactarea țesuturilor și o excelentă tonifiere a tegumentului. Dermoledurile activează receptorii celulari, multiplicând producția de elastină și colagen, conferind astfel pielii un aspect mai fin și tanar.

CRIOLIPOLIZA
Nu este usor să obții silueta mult dorită, mai ales atunci când aripioarele de grăsime din zona șoldurilor sau a coapselor par că rămân intacte chiar daca depui eforturi în a le elimina, prin dietă și sport. Multe femei se confruntă cu aceste probleme, chiar și vedetele, despre care de multe ori credem ca nu au astfel de probleme. Ei bine, nu este chiar așa! Orice femeie recurge la anumite metode pentru remodelarea siluetei. Despre procedura revoluționară a criolipolizei aceasta este o nouă metodă, revoluționară în domeniul remodelărrii corporale care duce la pierderea de centimetri în talie dar și la kilogramele în plus. Este o metodă noninvazivă, comodă, care spre deosebire de liposucție nu necesită anestezie, analize preoperatorii, riscuri, infecții sau cicatrici ulterioare.

Salonul Diva B&G din municipiul Caransebeș se poate lăuda cu această achiziție de top în domeniul remodelării corporale: aparatul de ultimă generație care folosește procedura criolipolizei cu 4 manipuli. De-acum grăsimea nu mai are nicio șansă să rămână prietena ta de zi cu zi iar dacă îți dorești o talie de star îți pot vedea visul cu ochii după ședințele cu aplicări de la Diva B&G.

IMG_5116

Criolipoliza, combină înghețarea controlată a celulelor adipoase și vacuumul, în vederea distrugerii depozitelor localizate de țesut adipos din organism, care sunt rezistente la sport, diete, proceduri de remodelare. Criolipoliza este acum doar 100lei/aplicarea, numai la salon Diva B&G!

Motivațional!

Despre însuflețirea nevalorificată în slujba frumosului, cea care sălășluiește în cele mai multe dintre resprezentantele sexului frumos dar și cum ar trebui ca visul să devină realitate, cosmeticianul Geta Stan, are câteva considerente: „Cred că cel mai important lucru, atunci când vrei să slăbești, este motivația! Trebuie să fie un motiv foarte puternic să reușești iar ca să te menții trebuie să ai un obiectiv, acela de a te simți bine tu cu tine. După ce ai ajuns să slăbești și simți încrederea pe care începi să o ai în propria persoană, știi sigur că nu mai vrei să ajungi ca înainte. Așadar doamnelor și domnișoarelor, luați o atitudine pentru a slăbi dacă e necesar, alegeți să fiți sănătoase și frumoase în primul rând pentru dvs. iar apoi pentru cei din jur.
Și nu uitați, de noi depind alegerile pe care le facem iar sănatatea și frumusețea noastră începe din interior spre exterior”.

Iar în afară de cuvinte și aprecieri pe drept meritate de către Geta Stan, pentru programările celor ce își doresc cu adevărat să fie mai frumoase, antreprenorul și cosmeticianul de top al Salonului Diva B&G are și un număr de telefon: 0724.850.733. Apelați-l cu încredere!

 Diana RADU

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei