PSD rupe gura târgului: primarii liberali dezertează, Vela rămâne singur! Vezi cine a trecut în tabăra socială!

modelmic

 

PSD și-a definitivat în proporție de 99 la sută candidații pentru alegerile locale din vară și rupe gura târgului cu alte câteva nume care au dezertat recent din tabăra liberală.

 

Primii pe lista primarilor liberali care au ales în această perioadă să-i lase pe Vela și Schelean și să treacă de partea social-democraților sunt Petru Furdui și Nicolae Kramer, primari în funcție la Berzasca și Sichevița

Și lista abia începe. Ilie Hârțaucă de la Copăcele, Nicolae Daminescu de la Sacu și Iancu Panduru din Mehadia, au decis și ei să părăsească tabăra liberală și să intre în hora PSD-istă pentru alegerile din iunie.

Aceste jocuri bine gândite din culisele PSD Caraș-Severin erau de așteptat, având în vedere că existau de mult zvonuri cu privire la plecarea unui număr considerabil de primari din PNL. De altfel, startul a fost dat chiar de primarul Bocșei, Eugen Cismăneanțu, liberal convins, care a dezertat în tăcere de partea lui Băsescu.

Zvonuri există și cu privire la faptul că liberalul Sorin Blaga de la Văliug ar fi fost zărit recent în apropierea sediului PSD din Reșița, asta cu toate că social-democrații au deja un candidat ales pentru comună, în persoana lui Marius Bălean.

Lucrurile s-au așezat luna aceasta și în localitățiile în care PSD nu avea până acum un candidat anunțat. La Băile Herculane social-democrații vor fi reprezentați de Gore Domilescu, la Bocșa de Gheorghe Mischie, la Ocna de Fier de Mircea Ungurean și la Slatina Timiș de Mihai Moater, actual inspector-șef adjunct al IPJ Caraș-Severin.

Nu se cunoaște încă sigur cine este candidatul PSD la Caransebeș dar cel mai probabil actualul vicepreședinte al Consiliului Județean, Ilie Iova,  care a anunțat deja plecare sa din PNL, va fi cel ce va intra în luptă de partea social-democraților pentru primăria gugulanilor.

 

Alexandra JURCA

 

Distribuie pe:

Stiri similare

7 Comentarii

 1. BAZINGA

  Corecta exprimarea ar fi “‘sa intre in HAITA PSD-ista””…nu in hora PSD-ista!Ce mizerie oribila e politica asta abjecta!Doamne,cum se arunca sacalii si hienele la ciolan!!!Unul si unul,numai oameni de “‘valoare”” maxima…ce sa mai vorbim!!!Hai “‘harnicutilor”‘,hai,ca inca mai e mult de furat,fratilor!HORROR SHOW in perspectiva!

  1. Demostene

   MIZERIE PUTIN SPUS, SI PNL SI PSD TOT UN RAHAT. DE CE NU MERG ACESTI TRASEISTI IN PARTIDE MICI SA MUNCEASCA, SA MERITE VOTUL CETATENILOR. CE NU STIU EI ESTE SURPRIZA DE DUPA, PSD NU ARE BUGET PENTRU TOTI. NU STIU ASTA? INSEAMNA CA SUNT PRIMARI DE DOI BANI.

 2. Valeriu

  Asta înseamnă sa fii smeker ca sa nu zic altcumva , domnule Vela. Ai distrus PNL in Caras, cea mai puternica structura politica lăsată si închegată de Frunza, ai pus mâna pe putere si ai distrus tot, ai creat haos in partid si ai promovat non valori . Așa ai înțeles liberalismul? Ai grija, exodul nu s-a terminat! Brătienii s-ar învârti in mormânt .Sa-ți fi Rușine !

 3. Floare Vela

  Se intampla lucruri grave! Marcel Vela nu mai stapaneste propria organizatie! E clar ca Frunzaverde conducea pana acum acest partid in Caras, primaru de la Caransebes era numai cu numele…

 4. Maria

  Domnul Vela, posibil sa pierzi si Caransebesul dacă te miști așa ! Iova mult mai bun decât tine in multe privințe mai ales caracter !

 5. Ionut

  Mai oameni buni, pai voi vedeti asta ca un lucru benefic pentru Caras? Faptul ca oamenii acestia se duc intr-o veselie intr-un partid in care seful cel mare este condmanat penal, seful de la judet este cercetat de ANI si aproape un sfert din parlamentari au probleme cu legea? Cred ca cei ce comenteza mai sus sunt fie psd-isi care vor da distraga atentia de la problemele penale ale membrilor de partid (STEPANESCU NU ERA DE LA PSD?), fie pnl-pdl-isi nostalgici dupa vremea in care tata bunu’ si Frunzavarde conducea cheful. S-ar putea ca traseistii acestia sa descopere ca nu au plecat unde trebuie. Asta apopo de un trasesist celebru care a schimbat vreo 5 partide ca sa mai ajunga odata in parlament (doamna Floare Vela de mai sus stie de cine vorbesc).

 6. Pingback: PSD Caras-Severin mai puternic ca oricând ! | Ion Mocioalca

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei