PSD Reșița și-a ales noua conducere! „Ne vom bate pentru reșițeni”, declară noul președinte, senatorul Ionuț Chisăliță! 

modelmic

Un alt spirit în PSD Reșița”, asta își dorește proaspătul președinte al organizației municipale, Ionuț Chisăliță, ales astăzi în unanimitate în funcția ocupată până acum ca interimar de Ioan Crina. Senatorul cărășean a fost votat de toți cei peste 400 de social-democrați prezenți la conferința de alegeri a PSD Reșița. Consens total a fost și la momentul votării președintelui executiv, a secretarului executiv, trezorierului, vicepreședinților și comitetului executiv al PSD Reșița.

Iată noua echipă a organizației municipale, aleasă în prezența președintelui PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, a președintelui executiv al organizației județene, Luca Mălăiescu și a președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu:

Președinte PSD Reșița: Ioan-Narcis Chisăliță

Președinte executiv: Alexandrina Terfăloagă

Secretar executiv: Iulian-Călin Milaț

Trezorier: Voichița Norocel

Vicepreședinți: Oana Filipescu, Răzvan Simulescu, Iancu Muhu, Flavius Lupșe, Gabriel Duruț, Aurel Văduva, Mirel Sabo, Maria Galescu, Manuela Terciu, Mihai Boru, Ion Matei, Petru Borduz, Adrian Nicoleta Milaț, Darius Căplescu, Sorin Bunda, Irinel Struță.

modelmic

 

modelmic

 

 

modelmic

Este vorba de o echipă puternică, o echipă care dă plus valoare organizației și partidului și alături de care PSD va putea duce bătălii politice pe care să le câștige, a a precizat la finalul conferinței proaspătul președinte al organizației municipale.

În viață nu poți pierde sau câștiga o bătălie decât dacă ai intrat în bătălia respectivă. Ori eu vreau ca împreună cu această echipă să intrăm în orice bătălie politică și să demonstrăm că diferența de la imposibil la posibil ține doar de voința noastră. Nu vreau să mai aud în această organizație  – a, oricum pierdem. Nu, vreau să aud și să văd că indiferent de bătăliile în care intrăm ne vom bate, pentru că nu ne batem pentru noi, iar eu nu cred că vreunul din oamenii din această echipă se va bate pentru el. Nu, ne vom bate pentru Reșița, pentru reșițeni și pentru a aduce oamenilor mai bine, pentru a demonstra că noi suntem cei mai buni, că noi avem proiecte și nu actuala administrație de la Reșița”, a mai adăugat Chisăliță.

modelmic

„Mă simt copleșită de această numire, îi mulțumesc domnului senator pentru votul și încrederea acordată, sunt conștientă că ne va fi greu, dar suntem o echipă care o să punem osul, o să găsim tratamentul eficient pentru a ne menține ca lideri și după alegerile următoare”, a declarat la rândul ei Alexandrina Terfăloagă, cea care îl va seconda pe Chisăliță în organizația municipală.

modelmic

Mulțumită de rezultatul alegerilor s-a arătat și președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, care, după declara, își dorea de mult timp la Reșița o organizație puternică și stabilă, aleasă statutar:

„A fost o organizație care a fost condusă interimar de foarte multă vreme și este normal ca după un interimat să fie și o echipă stabilă. Felicit din tot sufletul pe dl senator Chisăliță și de astăzi președinte al PSD Reșița,atât pe dânsul, cât și echipa dânsului, este o echipă mixtă, de oameni tineri, de oameni competenți, formată din ingineri, medici, economiști, care au venit alături de partid, care nu au cerut nimic partidului, din contră, vor să ajute partidul, să îl crească și să pună la dispoziție toată experiența și capacitatea de a mobiliza și a aduce alături de noi oameni noi”.

Luminița Jivan a mai precizat că în perioada următoare vor avea loc alegeri și în alte organizații din județ, care sunt conduse de președinți interimari.

modelmic modelmic

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. zero

    “nu actuala administrație de la Reșița”

    În fapt, actuala administraţie = un “tăiţelu’ pripăşit de pe la Nădrag spre propria chiverniseală, cu alţii asemenea lui. Pretinşi liberali.
    Nimic altceva.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei