PSD își alege astăzi noua echipă de conducere în cadrul unui congres desfășurat on-line

a

Pandemia de coronavirus și măsurile impuse de starea de alertă fac imposibilă organizarea congresului PSD în condiții normale. Conducerea interimară a social democraților a stabilit ca acesta să se desfășoare on-line, cu participarea delegaților la congres în mai multe localități din țară.

Delegația organizației Caraș-Severin a Partidului Social Democrat, formată din 27 de persoane, se va reuni astăzi în localitatea Bozovici. Senatorul PSD, Ionuț Chisăliță – candidatul acestei formațiuni politice pentru Primăria Reșița, a explicat pentru Reper 24 modul în care se va desfășura votul:

„La aceste alegeri s-a înscris în luptă Marcel Ciolacu împreună cu o echipă, având și o platformă ce va fi supusă votului delegaților PSD și Eugen Teodorovici care intră în bătălia pentru șefia partidului singur, candidând doar pentru această funcție, fără a avea o echipă. Cei 27 de candidați vor vota secret, pe buletine de vot, după care acestea se vor număra, iar rezultatul va fi transmis on-line, structurii centrale, respectiv Congresului“.

Din echipa lui Marcel Ciolacu mai fac parte Gabriela Firea și Sorin Grindeanu, propuși pentru funcția de prim-vicepreședinți și Paul Stănescu – secretar general.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei