Proiecte pe bandă rulantă la primăria condusă de Magdalena Ciurea!

pr

După ce a câștigat încă un mandat, primarul comunei Ramna, Magdalena Ciurea demonstrează că e făcută pentru șefia administrației locale, fapt vădit prin mulțimea proiectelor implementate în comunitatea pe care o conduce.

Printre proiectele aflate în derulare se numără și reabilitarea drumului comunal 86.

Drumul comunal 86 este în lucru. După ce în toamnă s-a frezat și s-a pus piatră, s-a terminat de turnat primul și al doilea strat, mai am de făcut căile de acces în Ramna pe proprietăți, în intravilan. Căile de acces în extravilan le-am făcut dar urmează să le asfaltez”, explică primarul Magdalena Ciurea.

1

Fără bani însă orice efort venit din partea unei administrații locale poate fi în inutil, dar primăria Ramna pare să fie în avantaj în acestă direcție.

Am avut ședința de CL și am rezolvat cu bugetul. Am stat destul de bine cu bugetul, am primit bani de la bugetul de stat, am avut și excedent bugetar, am primit și de la Consiliul Județean 240 de milioane, am și pentru investiții, am și pentru co-finanțarea proiectelor” a mai declarat edilul comunei Ramna.

Dar asta nu e tot, pentru că neobosita primăriță are în portofoliu și alte proiecte în derulare.

„Am făcut SF pentru extindere alimentare cu apă în satul Bărbosu, am fost acceptați la CNI pentru 3 km de asfaltare în satul Bărbosu și drumul comunal 87 Bărbosu – Valea Pai, care au fost calamitate, și drumul și străzile. Am alocat o sumă de bani ca să asfaltez la Bărbosu până aproape de drumul județean, să se poată circula.

Am primit răspunsul favorabil la CNI pentru construirea unui dispensar medical în satul Ramna, totodată am depus și o cerere la CNI pentru un cămin cultural, am înțeles că este aprobată dar trebuie să apară lista sinteză. Aștept și răspunsul la lista sinteză pentru canalizare, am înțeles că sunt cuprinsă în acea listă pentru canalizare în comuna Ramna.

2

S-a finalizat licitația pentru drumul comunal 87 Valea Pai –  hotar Vermeș. Urmează ca cei de la CNI să-mi comunice ordinul de începere a lucrărilor.

Și nu în ultimul rând, am finalizat sistemul de supraveghere în comuna Ramna și am alocat în acest an să pun camere și în satul Valeapai. 13 sunt la Ramna și 5 camere la Valeapai”, a declarat pentru Reper24, primarul comunei Ramna, Magdalena Ciurea.

 

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei