Primarul Stoicu sare în apărarea MUIAȚILOR PSD! Le-o dă înapoi activiștilor rezist pe Facebook

stoicu

Sloganul MU*E PSD a fost explicat în urmă cu câteva ore de primarul comunei Bozovici, Sergiu Adrian Stoicu. Este, poate, prima poziție în ultima perioadă de când sloganul a devenit viral, atât pe rețelele sociale, cât și în publicațiile online.

Edilul Stoicu e de părere că cei care promovează sloganuri anti PSD își doresc cu ardoare să pună mâna pe putere. Printre liderii de opinie pe care-i condamnă primarul din Valea Almăjului pentru amploarea luată de mesajul obscen, se află și reșițeanul Mălin Bot, care, de câțiva ani, a renunțat la jurnalism (deontologic vorbind) și a ales calea activismului.

S-au găsit tot felul de haiduci moderni care, crezându-se superiori celor din jur, consideră că le-a venit rândul să ajungă la Putere pentru a face din România «o țară ca afară». Ideea nu este rea, însă nu poate fi aplicata de personaje binecunoscute publicului precum Rareș Bogdan, Oreste, Burdujan, Mălin Bot și alți activiști #rezist. Corupți moral ( și nu numai ) până în măduva oaselor, acești toxici nu ar fi trebuit să aibă un mare impact în societatea româneasca însă, surpriză, și-au găsit foarte mulți adepți, persoane care de abia au așteptat aprinderea focului pentru a-și aduce fiecare bidonașul său de benzină. Am ajuns astfel că astăzi, să fim acuzați că de fapt susținem partidul corupt de la putere pentru că nu ne alăturăm și noi corului de înjurături vărsat toată ziua în presă sau pe rețelele de socializare”, explică Stoicu pe Facebook.

Primarul social democrat consideră că un asftfel de comportament nu este nicidecum unul de dreapta sau democratic, ci mai degrabă unul de origine marxistă.

Cu doar puțină analiza a ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă în lume în ultimii ani, se putea cunoaște foarte bine că această mișcare este una de origine marxistă în care «cine nu e cu noi, este împotriva noastră»

Tot pe seama manipulării pune și mult anunțatul miting al celor din Diaspora. Edilul-șef al comunei Bozovici nu crede că 1 milion de români vor putea ajunge pe 10 august la mitingul #rezist. Artizanii manipulării, pe lângă liderii de opinie din presă, în accepțiunea lui Stoicu, ar fi USR-ul și alte forțe politice.

Pentru mitingul din data de 10 august au fost anunțați un milion de români care locuiesc în străinătate. Nu era nevoie de mult discernămant pentru a înțelege că e doar o manipulare ordinară, deoarece este imposibil ca atâția compatrioți plecați la muncă peste hotare să ajungă acasă la respectiva manifestare. Acest mod abject de încercare de a crea sau, mai grav, de a adânci prăpastia între o parte a celor din țară cu cei care locuiesc pentru o perioada de timp în alte țări ar fi trebuit amendată și de unii, si de alții. Nu s-a întâmplat așa și, astfel, asistăm neputincioși la anularea numelui de roman pentru cei din Diaspora, atât din partea susținătorilor PSD, nemulțumiți că am vrea schimbarea în țară dar nu avem dreptul căci am părăsit țara, cât și din partea celor care vor să dea jos partidul ( USR și alte forțe politice ) pentru faptul că nu ne interesează situația grea și, deși ne permitem, nu suntem în stare să dăm o fugă în Piața Victoriei la data stabilită”, este de părere Stoicu.

 

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Marean... Care este

    Bai Stoicule…. cei care lucrează afara sunt și vor fi romani și au plecat din tara de raul tău și al penalilor tai colegi din PSD, totul pt a-și întreține familiile. Au drepturi la fel ca ceilalți din tara… Sau e problema ca nu plătesc taxe în tara ca să aveți voi în ce va scalda mai bine? Nu crezi ca acei oameni contribuie la PIB-ul tarii mai mult decât tine și penali tai? Rusineeee!!!! Pardon… Nu aveți asa ceva…

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei