Primarul Felix Borcean promite rezolvarea problemelor din zona Ţarinei

felix-borcean

Joi, 21 septembrie, în cadrul întâlnirilor pe care le are, periodic, cu cetăţenii municipiului, primarul Caransebeşului, Felix Borcean, însoţit de Ioan Ursulescu, şeful Exploatării Caransebeş a Aquacaraş, Ion Gheorghe Ştefan, şeful Serviciului Public de Întreţinere şi Reabilitare, şi Erick Schragner, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Caransebeş, s-a aflat în zona Ţarinei. Discuţiile cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari s-au axat pe problemele semnalate de cetăţeni, respectiv cele două acoperişuri prăbuşite în timpul furtunii din 17 septembrie, amenajarea unor parcări, desfundarea unor tronsoane de canalizare şi toaletarea unor arbori care prezintă pericol de prăbuşire, fiindcă, în timpul furtunii, în acel loc vântul a doborât un nuc peste un autoturism.

„Toate problemele îşi vor găsi rezolvarea, mai puţin, sau poate într-o perioadă mai îndelungată, cea a acoperişurilor. Le-am explicat locuitorilor din zonă că, acoperişurile fiind executate în regie proprie, este foarte greu să găsim o modalitate de a-i despăgubi. Le-am propus o variantă care vom vedea în ce măsură va avea ecou în rândul dumnealor, dar celelalte probleme, legate de amenajarea parcărilor, canalizarea şi toaletarea copacilor, se vor rezolva în cel mai scurt timp”, a dat asigurări Felix Borcean.

Cosmin VLAD

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei