Primarul Brian Filimon continuă lupta pentru dezvoltarea comunei Măureni! Noi proiecte, depuse spre finanțare la CNI

modelmic

Primarul comunei Măureni, Brian Filimon, continuă lupta pentru atragerea de bani și implementarea de proiecte în comunitatea pe care o păstorește de patru ani. O serie întreagă de proiecte sunt acum în plin proces de implementare la Măureni și Șoșdea, printre care asfaltarea a 9 km de străzi în cele două localități și realizarea unui dispensar cu cinci cabinete medicale, dar administrația Filimon nu a apăsat pe frână și a depus deja spre finanțare ale două proiecte la Compania Națională de Investiții. Este vorba de construirea unei grădinițe noi în Măureni, un proiect în valoare de aproximativ 600.000 de euro și de reabilitarea școlii gimnaziale din comună.

Învățământul este o latură foarte importantă pentru fiecare comunitate și îl sprijin cât se poate de mult. Avem mare nevoie de o grădiniță nouă și modernă la Măureni. Grădinița actuală este plină de igrasie. Încercăm an de an să o reabilităm, să creăm condiții decente pentru copilași. La Șoșdea am reușit să finalizăm construirea unei grădinițe noi, iar acum sperăm să reușim același lucru și la Măureni. Sperăm ca lucrurile să decurgă normal și să primim această finanțare din partea CNI.

Pe de altă parte, am depus și un proiect de reabilitare generală pentru școala din Măureni, mă refer la partea interioară, care se află în același stadiu ca și grădinița, cu igrasie, și care necesită după foarte mulți ani, o reabilitare generală”, a explicat pentru Reper 24, primarul Brian Filimon.

107668513_703420587178561_6418575165117524300_n

Primarul Brian Filimon a profitat de vizita la București pentru a discuta cu reprezentanții CNI și despre stadiul finanțării la sala de sport și despre depunerea pe viitor a unui proiect de reabilitare sau modernizare pe drumul comunal Maureni-Sosdea, dar și pentru o întâlnire cu ministrul Marcel Vela.

Spre bucuria mea, am fost din nou primit cu brațele deschise la Ministerul Afacerilor Interne de către dl ministru și prieten Marcel Vela și am discutat la o cafeluță mai multe subiecte ce aparțin de comunitatea noastră și chiar de județul Caraș-Severin , având ca prioritate proiectele din Măureni și Șoșdea! Am avut satisfacția de a sta la o discuție profesională și interesantă și cu dl Traian Berbeceanu, în biroul dânsului ….o persoană demnă pt societatea noastră. Le doresc putere de muncă și sănătate și le mulțumesc pentru susținere”, a precizat primarul Brian Filimon.

106811721_703420573845229_1069827983649270811_n

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei