Primăria Reșița dă startul unei ample acțiuni de combatere a rozătoarelor!

modelmic

Rozătoarele din Reșița au zilele numărate. Primăria municipiului anunță că de astăzi până marți, 22 octombrie, se vor efectua lucrări de deratizare. În același timp, reprezentanții administrației locale atrag atenția că distrugerea momelilor ce vor fi amplasate pentru soareci și sobolani se sancționează.

Lucrările de combatere a șoarecilor și șobolanilor vor fi efectuate de S.C. Deraton S.R.L. Timișoara și vor viza întregul domeniu public: parcuri, scuaruri, zone verzi, locuri de joacă, aliniamente stradale, terenuri, cimitire, malurile Bârzavei.

În zonele deschise vor fi amplasate staţii  de intoxicare pentru a proteja atât momelile  de intemperii, cât și accesul animalelor de companie și al copiilor. Momelile (raticidele) conțin o substanță cu gust amar pentru a împiedica consumarea lor accidentală.

ATENŢIE! Deteriorarea sau sustragerea acestora constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă contravenţională – conform H.C.L. nr. 69/2014, cu modificările și completările ulterioare”, se arată în comunicatul de presă transmis de administratorul public al orașului, Vasile-Ovidiu Paul.

foto: Bucuresti fm

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    „Momelile (raticidele) conțin o substanță cu gust amar pentru a împiedica consumarea lor accidentală.”, se arată în comunicatul … transmis de administratorul … Vasile-Ovidiu Paul.

    Mda…
    Gustul amar lăsat tuturor de “substanţa” acestei administraţii publice.
    Însă, pe gustul “şobolanilor” :)

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei