Primăria mai bifează un proiect! 14,6 milioane de lei, pentru cea mai mare școală gimnazială din Reșița!

scoala

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a semnat 31 de contracte noi de finanţare cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020. Proiectele, în valoare totală de 125.645.567,59 de lei, au ca beneficiari atât instituții publice, unități administrativ-teritoriale (UAT), cât și întreprinderi mici și mijlocii (IMM).

Printre proiecte se află și o unitate de învățământ cărășeană, care urmează să fie reabilitată cu bani europeni.

Cei 14,6 milioane de lei, cât însumează valoarea proiectului, vor fi investiți în reabilitarea Școlii Gimnaziale Nr. 7 din cartierul Govândari.

Cele 4 corpuri de clădire vor fi reabilitate termic, instalaţiile interioare vor fi refăcute și vor fi renovate sălile de curs, laboratoarele, atelierele, biblioteca, terenul şi sala de sport, care vor beneficia de dotări cu mobilier nou şi echipamentele necesare.

Unitatea de învățământ, catalogată ca fiind cea mai mare școală gimnazială din Reșița va avea supraveghere video şi lift.  Gardul de împrejmuire al incintei şcolii va fi și el refăcut, va fi modernizată baza sportivă în aer liber cu terenuri de baschet şi minifotbal, cu marcaj pentru handbal, volei şi tenis de câmp, iar complexul şcolar va fi iluminat exterior.

 

Lorena POENARU

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pingback: 6 August: Sinteza (pozitiva) in constructii - Idei Arhispec

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei