Primăria Anina a alocat bani pentru drumuri! Vezi ce porțiuni vor fi asfaltate!

modelmic

4 sectoare de drum din orașul Anina vor fi reabilitate în perioada următoare. Este vorba de drumul spre cartierul Brădet, dar și de străzile Colonia I, Vulpilor și Vulturilor. 

Consilierii locali au aprobat alocarea a 230.000 de lei pentru drumul spre cartierul Brădet, în lungime de aproximativ 4 km, a precizat pentru Reper 24, primarul Gheorghe Românu: „Este vorba de drumul care merge pe varianta veche, Puțul 1 – Brădet și care nu a fost reabilitat niciodată. Doar acesta este drumul nostru, cel de pe partea de Anina – Marila, este drum județean și nu putem să intervenim, deși nici acesta nu a mai fost reabilitat de prin 2006 – 2007”.

O sumă mult mai importantă, 3.000.000, de această dată bani veniți de la Guvern, se va îndrepta către asfaltarea străzilor Colonia I, Vulpilor și Vulturilor. Edilul speră ca lucrările să înceapă undeva la sfârșitul lunii iunie, începutul lunii iulie, după ce se vor finaliza lucrările de racordare la rețeaua de apă și canalizare.

În momentul de față lucrăm la racordarea la canalizare a gospodăriilor de pe străzile Colonia I, Vulpilor și Vulturilor, racordarea. Avem o stație de epurare gata pe acel cartier, racordurile principale sunt făcute, noi doar trebuie să le facem pe cele secundare spre gospodării, ca apoi să venim cu asfaltarea: întâi pe Colonia I, apoi de Vulpilor și la final pe Vulturilor. Există un proiect deja semnat cu Guvernul, finanțat de Guvern, dar nu putem să demarăm aceste lucrări până când nu aveam toată infrastructura, adică și canalizare și apă racordată la gospodării”, a declarat Gheorghe Românu.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei