Președintele Dunca a făcut împărțeala! Pentru ce vor fi folosiți cei 3.300.000 de lei din fondul de rezervă?

modelmic

3.300.000 de lei au intrat recent în visteria Consiliului Județean Caraș-Severin, bani alocați județului din fondul de rezervă al Guvernului. Conform președintelui forului județean, Romeo Dunca, cea mai mare parte a acestei sume va merge către Spitalul Județean de Urgență din Reșița și către Direcția de Drumuri. Tot din această sumă vor fi acoperite și lucrările de reparare la acoperișul clădirii CJ, precum cele și de înlocuire a treptelor Sălii Polivalente (lucrări ce vor avea loc se pare după sărbători, deși într-o declarație anterioară, președintele Dunca își exprima speranța ca o parte a acestora să fie terminate înaintea Crăciunului).

1.203.000 lei au mers către spital să onoreze reeșalonări la factura de curent, hrană, spălare lenjerie, medicamente și ceva cheltuieli mărunte incluzând și executări silite.

1.180.000 către DDJ constituind poziție bugetară astfel încât licitații câștigate în trecut fără alocare de fonduri să poată să-și facă efectul.

170.000 lei pentru reparația acoperișului clădirii administrative deteriorat de incendiu, unde există deja un contract în derulare.

600.000 lei rată la bancă, comisioane de tragere și dobândă la unul din cele 2 credite existente.

Reparația la treptele Sălii Polivalente din Reșița e de asemenea rezolvată. Există rezervă financiară doar că lucrarea nu poate fi prinsă pe anul acesta. Va începe imediat după sărbători, după sosirea materialelor. Va fi făcută cu aceiași firmă care a executat și în același ton cu renovarea centrului civic al Reșiței”, a precizat Romeo Dunca.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Lacucaracea

    Doar o întrebare logică / pertinentă : clădirea C.J./ Prefecturii nu era asigurată ? Adică bazarul de la complex Victoria era asigurat , dar o cladire de asemenea importanță ( şi alte asemenea ) nu ?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei