Premierul GRINDEANU, despre discursul președintelui IOHANNIS: „Eu aș fi făcut un îndemn la calm, la stabilitate, la revenire la normalitate!”

Sorin Grindeanu

Discursul șefului statului din Parlament, de astăzi, a avut menirea de a incita și mai mult spiritele în rândul taberelor pro și contra ordonanței privind modificarea Codurilor Penale.

Dacă în urmă cu o oră, senatorul PSD de Caraș-Severin, Ioan Narcis Chisăliță, a criticat discursul lui Iohannis adresat camerelor reunite ale parlamentului, nici premierul Grindeanu nu a apreciat modul în care șeful statului s-a adresat aleșilor neamului.

Citește și: IOAN NARCIS CHISĂLIȚĂ: „Era momentul în care Iohannis putea da dovadă că poate fi președintele tuturor românilor! Păcat!”

Întrebat de către jurnaliști cum caracterizează discursul președintelui, premierul Grindeanu a spus că el nu este în măsură să comenteze mesajul șefului statului.

Am citit un transcript, ca să fiu cât se poate de sincer, eu v-aș spune doar ce aș fi făcut eu și anume aș fi îndemnat, și asta fac acum, și nu îmi permit eu să fac observații despre ce spune președintele României, sau altcineva, vă spun doar ce aș fi făcut eu: Aș fi făcut un îndemn la calm, la stabilitate, la revenire la normalitate!”, a declarat premierul Sorin Grindeanu.

Vă reamintim că membrii Guvernului Grindeanu nu au participat la discursul președintelui Iohannis din Parlament, acesția nefiind invitați.

Nu am fost prezenți în Parlament, deoarece nu am fost invitați”, a mai spus Grindeanu.

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei