Premierea sportivilor și antrenorilor cu adevărat merituoși ai Caraș-Severinului!

poz

La Sala Polivalentă din Reșița a avut loc astăzi premierea sportivilor care au obținut rezultate de excepție în anul 2020, o manifestare imperios necesară, am spune noi, pentru performerii care se luptă cu cronometrul la care alături de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin și-au adus contribuția membrii clubului Lions Reșița Kindness.

De altfel, președintele Lions Reșița Kindness, Mirela Ciobanu a deschis premierea printr-un cuvânt adresat celor mai buni sportivi cărășeni și le-a mulțumit pentru exemplul pe care îl oferă tinerei generații de astăzi prin munca, dăruirea și consecvența lor în disciplinele sportive la care evoluează cu succes. Primii sportivi cărora le-au fost înmânate plachete, diplome și treninguri au fost atleții Narcis Mihăilă și Marius Cocioran de la CS Universitatea Reșița, alături de antrenorul mărșăluitorilor Octavian Măzăran, un profesor al mileniului trei în atletismul românesc.

2

De asemenea, directorul executiv al DJTS Caraș-Severin, Cătălin Hogea i-a premiat pe atleții Cristian Roiban și Dariana Grigoroiu, respectiv pe profesorii Octavian Bârsanu și Ștefan Nagy.

La secțiunea rezervată gimnasticii, Remus Ciobanu -Membru Lions Reșița Kindness i-a premiat pe gimnaștii Robert Pașca, Raul Soica, Gabriel Țîțaru– de la CSM Reșița, Felix Simion și Robert Aioanei  – ambii de la CSȘ Reșița, elevi ai antrenorului Robert Bălan, premiat la rândul său pentru munca depusă în atingerea unor performanțe notabile.

DSC_0903

 

La secțiunea Lupte, organizatorii au ținut cont de rezultatele obținute de sportivii Marin Filip – Loc 1 Campionatele Naționale de Seniori cat. 61 kg, Vlad Caraș – Loc 1 la Campionatele Naționale de Seniori cat. 125 kg și Alfred Loba – Locul 2 la Campionatele Naționale de Seniori cat. 97 kg, sportivi legitimați la clubul CSM Reșița. Pentru rezultatele deosebite ale acestor sportivi au fost premiați și principalii „vinovați“, în speță antrenorul emerit Adrian Dacica și antrenorul Florin Dință.

Cu 5 medalii de aur și 3 medalii de bronz obținute la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori, înotătorul Denis Popescu și antrenorul Nadia Câmpan au fost premiați la rândul lor prin oficierea făcută de prof. Dorin Voina de la DJTS Caraș-Severin.

Dansul sportiv din Reșița și din Banatul de Munte este reprezentat cu cinste atât în țară, cât și peste hotare de cuplurile Clubului Sportiv Mystic Reșița, formate din Marius Pădurean – Adelina Stanciu, Alexandru Ilia – Roberta Madina, Vlad Borcheș – Iulia Borozan, Bogdan Kostner – Andreea Dumitru și profesorul Alexandru Holecz, cu toții premiați de membrele Lions Reșița Kindness Cristina Loga, respectiv Iulia Românu.

9

La finalul manifestării, Mirela Ciobanu – președintele clubului Lions Reșița Kindness a ținut să remarce: „Astăzi m-am simțit emoționată și onorată pentru că acești sportivi muncesc foarte mult, sunt un exemplu pentru noi, așa cum am spus și în prezentare, chiar este o onoare să fii în preajma lor, atât pentru rezultatele lor, cât și pentru ceea ce reprezintă ei, o mare voință!

De asemenea, Cătălin Hogea, directorul executiv al Direcției Județene pentru Tineret și Sport Caraș-Severin ne-a declarat: „Pentru noi a fost o surpriză foarte plăcută când la începutul anului am găsit în Clubul Lions Reșița Kindness un sprijin și chiar au dorit să premieze acești sportivi, pentru că, să fim cinstiți, noi ca și direcție nu ne-am fi permis să facem această premiere și dacă am fi făcut-o ar fi fost mult mai modic decât s-a făcut astăzi. Sunt vremurile care sunt și, din păcate, după cum ați văzut, sportul este foarte văduvit în această perioadă. Mulți copii nu fac sport, iar dacă este să vorbim de bani, nu foarte mulți sponsori vor să investească în sport și dacă investesc, o fac în fotbal și în ceea ce le aduce lor beneficii cât mai rapid. Dar, într-adevăr este o bucurie și vreau să le mulțumesc că se gândesc la sportul din județul Caraș-Severin și sper ca la sfârșitul anului acesta să putem și noi direcția să venim cu un sprijin mult mai substanțial și să reîntregim acea bucurie și să premiem din nou cei mai buni sportivi ai județului Caraș-Severin.

6

 

După cum ați văzut a fost o premiere care s-a realizat fără a se face un clasament al sportivilor.  Pur și simplu am luat cele mai bune rezultate sportive ale anului trecut și împreună cu partenerii noștri i-am premiat. Aș vrea să îmi cer scuze, poate a fost omis vreun sportiv, iar dacă acest lucru s-a întâmplat, cu siguranță o să remediem această problemă și acel sportiv va fi premiat la rândul lui”.

Totodată profesorul și directorul clubului Universitatea Reșița Octavian Măzăran a declarat la finalul acțiunii de la sala Polivalentă din Reșița: „Vreau să le mulțumesc organizatorilor, vreau să-i felicit pe cei de la Lions Reșița Kindness că s-au gândit să ajute sportivii. Eu știu că ei au fost mereu alături de noi. Vreau să felicit familia Ciobanu pentru că și în anii trecuți sportivii antrenați de mine au fost susținuți de către această familie.

Robert Bălan, antrenor CSȘ Reșița, în foto mai jos, a precizat: „Deși a fost un an greu, rezultatele gimnaștilor au fost foarte bune. Sperăm și pe viitor ca gimnastica să fie pe primele locuri în topurile județene și ale orașului și lucrurile să se schimbe, în sensul acestui Covid care ne ține departe de public, de spectatori, de sălile de sport. Sperăm până la sfârșitul acestui an să putem organiza și o competiție în sala din Reșița”.

1

Sunt bucuros că și în acest an am obținut un premiu pentru sportivii, dar eu nu aș fi reușit fără munca sportivilor pe care îi pregătesc. În același timp ne dorim și pe viitor să fim tot timpul în vârful clasamentului și să dea Domnul ca în 15 iulie să plecăm la jocurile olimpice cu cât mai mulți reprezentanți ai orașului nostru”.

10

 

8

4f49ce5d-ca33-48de-8cc8-83169bb2419e

 

 

Sergiu TABAN

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei