Prefectul Matei Lupu și-ar dori să medieze conflictul dintre consilierii județeni

Matei Lupu - Cj

Prefectul județului Caraș-Severin, Matei Lupu, consideră că șicanele apărute în ultima perioadă în forul administrativ județean sunt neproductive și intenționează ca în perioada următoare să-i invite pe aleșii județeni la masa negocierilor.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Matei Lupu, prezent săptămâna trecută în redacția Reper 24, a declarat că are în vedere medierea conflictului dintre consilierii PSD și PNL din Consiliul Județean. Acesta consideră că neînțelegerile dintre cele două tabere nu pot să fie decât în defavoarea județului.

Intenționez să-i invit la un dialog pe consilierii din cele două tabere, pentru a găsi calea unei viitoare colaborări dintre cele partide. Până la urmă, rolul aleșilor locali este acela de a conlucra în interesul cetățeanului. În acest sens, am să lansez invitația consilierilor județeni de a discuta punctual temele convergente din forul administrativ județean.”, a declarat prefectul județului Caraș-Severin, Matei Lupu.

Neînțelegerile dintre cele două tabere ale consilierilor județeni, cea liberală și cea social democrată, se manifestă,  încă de la începutul acestui mandat, prin acuze reciproce, fie legate de proceduri, fie legate de decizii ale unor finanțări, ducând în unele cazuri la părăsirea sălii de ședintă, în mai multe rânduri, a consilierilor județeni liberali. O astfel de decizie a fost luată și în ultima ședintă a forului deliberativ județean, când, după mai multe acuze aduse președintelui CJ, Silviu Hurduzeu, liderul consilierilor județeni liberali cărășeni, Ioan Cojocariu, a părăsit sala de ședință împreună cu ai săi colegi.

Citește și: Războiul continuă în CJ! Hurduzeu îl acuză pe Cojocariu de șantaj, după ce liberalii au părăsit ședință!

 

Diana RADU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “…liderul consilierilor județeni liberali cărășeni, Ioan Cojocariu, a părăsit sala de ședință împreună cu ai săi colegi.”
    La gradinita, cand nu-mi placeau colegii de joaca, imi luam jucariile si plecam…
    Consiliul Judetean are psiholog? :)

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei