PPU-SL Caraș-Severin: „Am votat pentru demnitatea și prosperitatea națiunii române!”

ppu

Candidații PPU-sl Caraș-Severin pentru Senat și Camera Deputaților au votat astăzi la secțiile de votare din cartierul Muncitoresc. La ieșirea de la urne, președintele partidului Puterii Umaniste, medicul Răzvan Simulescu a declarat:

A venit momentul să promovăm în Parlament români serioși, puternici, competenți și partide care au soluții reale pentru a asigura demnitatea și prosperitatea națiunii române, nu a unor grupuri de interese. A venit momentul să reprezentăm, în forul democrației, principiile, valorile și soluțiile umaniste.

130191232_2844636702525448_4025120850971238489_n

Pentru fiecare dintre domeniile esențiale din programul nostru politic, am identificat măsuri și direcții de acțiune concrete, care pot conduce, în următorii patru ani, la dublarea Produsului Intern Brut, la refacerea coeziunii sociale și a încrederii românilor în instituțiile fundamentale ale statului, la asigurarea unui sistem de educație cu adevărat performant, capabil să asigure un viitor demn și prosper pentru națiunea română.

Avem credință în România!”

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei