Porți deschise pentru frumusețe la Salonul Diva B&G din Caransebeș!

modelmic

Cel mai dotat salon de cosmetică din Banatul de Munte, Diva B&G din Caransebeș, și-a deschis larg porțile recent pentru toate doamnele și domnișoarele care și-au manifestat dorința de a face cunoștință cu tratamentele de înfrumusețare de aici. Am văzut cu această ocazie, zeci de reprezentante ale sexului frumos care au beneficiat, prin tragere la sorți, de una sau chiar două proceduri de înfrumusețare pe care Geta Românu și colegele le-au aplicat gratuit, de dimineața și până seara, cu zâmbetul pe buze.

Strădania cosmeticienei Geta Românu își arată rezultate, salonul având un portofoliu de zeci de cliente fidele iar notorietatea și recunoașterea acestui centru de relaxare și înfrumusețare, așa cum și l-a dorit Geta este într-o continuă creștere.

Nu au fost prezente cu această ocazie doar doamne care au pășit în premieră la Diva B&G. Dintre clientele prezente la eveniment, care au ales să își remodeleze corpul la salonul de pe Traian Doda, nr. 50, ne-au fost oferite nenumărate exemple ale reușitei, fotografiile de la momentul în care au decis să apeleze la serviciile Getei Românu și felul în care arată astăzi aceste doamne, mame sau chiar bunici arată o schimbare radicală în bine.

Remodelarea corporală reprezintă atât un proces de sculptare a anumitor părți ale corpului cât și de reîntinerire, în funcție de vârsta și obiceiurile individuale ale organismului.Atunci când te bucuri de corpul tău poți găsi numeroase mijloace de a-l evidenția. Primul pas pe acest drum este descoperirea și cunoașterea propriului corp, iar apoi a modalităților de întreținere și corectare a micilor imperfecțiuni“, declară Geta Românu, managerul salonului Diva B&G.

Trebuie spus că pragul salonului Diva B&G este călcat zilnic de cliente din zone diverse ale Banatului, ca de altfel și de doamne de peste hotare, care se declară satisfăcute de rezultatele obținute, de comportamentul personalului salonului, ca de altfel și de prețul fără concurență și calitatea serviciilor care fac diferența. Ceea ce a învățat geta Românu, din perspectiva managerului de salon de cosmetică este că banii obținuți din această afacere să îi reinvestească în aparatură modernă, de ultimă generație. De aici și rezultatele pozitive obținute, care nu sunt doar reclamă ieftină.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157695723812700″]

Reper 24 urează mult succes în continuare cosmeticianului Geta Românu și colegelor sale de la salonul Diva B&G. Geta dovedește an de an că prin aprofundarea studiului legat de cosmetica modernă, modul chibzuit în care își drămuiește resursele și mai cu seamă determinarea ei, cosmetica poate reprezenta o afacere de succes, una care te poate împlini spiritual.

Salonul Diva B&G din Caransebeș își așteaptă zilnic clientele pentru tratamentele de remodelare corporală cu programări la numărul de telefon 0724.850.733.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei