Polițiștii continuă să acționeze pentru impunerea normelor în starea de urgență! Alte 75 de sancțiuni aplicate în Caraș-Severin!

norme

În ziua de 3 aprilie a.c., 361 de polițiști, jandarmi, politisti locali și militari au desfășurat 74 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 3 aprilie, au fost aplicate 75 de sancțiuni în valoare de 167.500 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației și pentru nerespectarea măsurilor de izolare.

În perioada de referință, au fost conduse 45 de persoane în centrele de carantină și au fost verificate 944 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.
142 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale. De asemenea, vă reamintim că este esențial să fim responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim.

Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!”, transmite Instituția Prefectului județului Caraș-Severin.

foto: Antena3

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei