PNL Reșița: Spătaru se erijează în formator de opinie „liberal”, deși în Reșița el a fost groparul PNL

modelmic

Reprezentanții Partidului Partidului Național Liberal, filiala Reșița, reacționează dur la afirmația fostului primar al Reșiței, Liviu Spătaru, cu privire la faptul că pe 27 septembrie va acorda în premieră un vot stângii politice, punând ștampila în dreptul lui Silviu Hurduzeu. Asta deși este și va rămâne un liberal convins.

PNL Reșița a trimis un drept la replică în care atrage atenția printre altele că Liviu Spătaru nu mai este membru PNL, ieșind din partid pe ușa din dos. Iată întregul comunicat transmis de liberalii reșițeni:

„Liviu Spătaru nu mai este membru PNL din momentul în care a fost condamnat definitiv în instanță pentru o infracțiune legată de corupție, conform Statutului PNL. Liviu Spătaru se erijează în formator de opinie „liberal”, deși în Reșița el a fost groparul PNL, reușind să ducă PNL la un istoric scor de 10 la sută pe vot politic și de 7 la sută la votul pentru primarul Reșiței, la ultima sa candidatură. Atacurile domnului Spătaru la adresa PNL nu sunt o noutate, ele vin în strânsă legătură cu anumite schimbări manageriale care au avut loc la Spitalul Județean Reșița. Îi înțelegem atât cavalerismul, cât și frustrările condamnatului penal Liviu Spătaru, însă nu putem fi de acord ca acest domn să se erijeze în vreun purtător de stindard al unui partid din care a ieșit pe ușa din dos, scos de justiția română. L-am respectat pe acest domn pentru cariera lui universitară, însă odată cu trecerea anilor (mai ales în stare privativă de libertate) omul s-a degradat vizibil atât din punct de vedere intelectual, cât și al caracterului. În consecință, zicerile fostului primar și fostului liberal (de conjunctură, el provenind din APR – partid de stânga) sunt doar niște atacuri ieftine în stilul pensionarului de lux Meleșcanu, fostul coleg de partid și nu numai al lui Liviu Spătaru. Considerăm că locul lui Liviu Spătaru nu poate fi decât alături de domnul Silviu Hurduzeu, la fel ca întreaga pleiadă de condamnați penal care îl susțin pe acest domn, dintre care îl amintim doar pe Romică Anculia, angajat al Aquacaraș de către cei care conduc Consiliul Județean Caraș-Severin.

P.S. Liviu, ai înmormântat Partidul Liberal în Reșița pentru opt ani de zile. Dacă ai puțină decență, abține-te să mai vorbești în numele PNL, partidul care ți-a dat tot și căruia i-ai luat tot!”

Citește și Fostul primar al Reșiței, liberalul Liviu Spătaru votează Silviu Hurduzeu!

 

Redacția

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei